сряда, ноември 17, 2004

Младок от Спартак аут до зимата заради глоба

До края на сезона няма да играе за Спартак полузащитникът Окан Хасан, съобщава в-к."Позвънете новини". Русенецът беше наказан от БФБ заради дисциплинарни прояви и има да плаща глоба от 800 лв. Той обаче отказва да си я внесе сам, а от клуба не са го направили до този момент. Така е сигурно, че Хасан ще почива до зимата. Очаква се тогава проблемът да бъде решен.
В четвъртък “соколите” трябва да получат премиите си за победата над Видима миналата седмица. Не е изключено те да бъдат удвоени, заради геройството, което извърши отборът. Това обаче знае само клубното ръководство. За гостуването на Литекс в игра се завръща вторият капитан Златин Михайлов. За неговото пълно възстановяване са необходими още ден-два. Михайлов имаше проблеми с кръвоизлив около връзките в коляното.
От вчера до края на сезона, Спартак ще прави само едноразови тренировки. Това решил наставникът Петър Курдов, предвид наближаващата пауза и необходимостта от запазване на формата на състезателите. Всички в клуба се надяват тайно да изненадат Литекс, който се намира в много слаба серия.
Ръководството пък мисли за селекцията през зимата вече. Очакват се 3-4 класни попълнения, предвид по-тежката програма през пролетния полусезон. С новите играчи отборът има повече шансове да измъкне точки на чужд терен, смятат от ръководството.

--- pozvanete.bg


ГЛОБЯВАТ "Спартак" с 1000 лева за хвърления умрял плъх

Дисциплинарната комисия към БФС глоби с 1000 лв. ПФК Спартак (Вн) за хвърлен предмет без последствия в срещата с "Видима-Раковски" от изминалия кръг на “А” група. На терена бе хвърлен умрял плъх. Съдията Ангел Бекяров (Колина) спря играта и трупът на животното бе изнесен надалеч.

--- varna-sport.com

Няма коментари: