вторник, април 05, 2005

Иво отпада и за Несебър, Ники Станчев под въпрос

Полузащитникът Иво Димов няма да бъде картотекиран в Спартак и за утрешното гостуване на Несебър, разкри за “Позвънете Новини” пресаташето на варненския тим Силвия Николова. 34-годишният ексцентрик все още не е заверил нотариално нужните документи за уреждането му с права и поради тази причина ще пропусне срещата, която е от изключително значение за “соколите”. “Когато Иво прецени, че е готов, вратите за него са винаги отворени”, лаконичен бе наставникът на спартаковци Румен Димов.
Капитанът и играещ помощник-треньор на Спартак Николай Станчев е получил разтежение по време на равенството с ЦСКА в срещата от 20-ия кръг на “А” група. Опитният полузащитник е под сериозна въпросителна за утрешното гостуване на тима си в Несебър. Наставникът на соколите Румен Димов не знае дали ще може да разчита и на Славик Раданов и Мартин Ковачев, които са с настинка. От варненския клуб увериха, че глобите за картоните на футболистите им ще бъдат платени преди утрешната среща.
“Отиваме в Несебър да не загубим. Ако паднем там се обезсмисля спечелената точка срещу ЦСКА. Настроението в тима е много по-добро след успешния мач с лидера в класирането и се надявам това да окаже влияние и в сблъсъка с новаците в групата”, разкри очакванията си преди срещата Румен димов. Вчера неговите подопечни имаха възстановително занимание. Днес те ще тренират в 15 ч., след което потеглят за Поморие, където ще отседнат тази вечер. Мачът утре започва в 17 ч.

--- pozvanete.bg


Играчите на Спартак сами си направиха календара

Футболистите на Спартак сами си направиха календара за 2005 г. Досега не е имало година, в която отборът да няма календар и поради тази причина играчите решиха да си го поръчат и платят сами. Основната заслуга за изработката и разпечатването е на нападателя Тончо Стефанов, който уредил няколко спонсори да помогнат финансово. Снимката за календарите бе направена през есента и сега на мястото на тогавашния старши треньор Петър Курдов бе сложена главата на Румен Димов. Календарите няма да бъдат продавани, а ще бъдат раздавани от футболистите на техни приятели и фенове.

--- pozvanete.bg

Няма коментари: