четвъртък, април 28, 2005

Юноши попълват състава на Спартак

Юноши може да попълнят състава на Спартак за съботното домакинство с Локомотив (София). Това разкри на пресконференция днес старши треньорът на отбора Румен Димов. "Соколите" имат куп кадрови проблеми и поради тази причина може да се наложи да попълнят 18-те с някого от старшата. "Имаме огромни кадрови проблеми. Мартин Ковачев е наказан, Марин Ценов е с разкъсан бедрен мускул и също пропуска срещата. Иван Караджов е трайно контузен, Тончо Стефанов почна да тренира нормално, но не е готов, а Марко Палавестрич е аут до края на сезона поради проблеми с работната му виза. Диян Кателиев (на снимката) също е проблематичен и вероятно ще играе на инжекции. Именно поради това прекроявахме състава на тренировка. Възможно е в групата да попаднат и някои момчета от старшата ни възраст, чийто мач за първенство бе отложен. Най-вероятно Ники Станчев ще трябва да играе през цялата среща", коментира Румен Димов.

--- ole-bg.com


Румен Димов се карал на футболистите

Старши треньорът на Спартак Румен Димов призна, че след днешната тренировка се е скарал сериозно на футболистите си за това, че са се примирили с изпадането на отбора. "Не се получава това, което искам. Имахме и разговор с футболистите в съблекалнята и то с по-остър тон. Те трябва да проумеят, че не всичко е загубено. Не трябва да се примиряват с идеята, че сме изпаднали. Ние им даваме шанс за изява, а те се чувстват велики, като ги пишат по вестниците. Казах им, че за 50-60% от тях няма да си спомня никой, ако напуснат отбора. Иска ми се да ме опровергаят, но ще изляза прав. Трябва да се играе нахъсано до последния мач от първенството", коментира Димов

--- ole-bg.com


В Спартак не вярват Локото да ги подцени

Старши треньорът на Спартак Румен Димов заяви, че не вярва Локомотив (София) да подцени неговия тим. "В началото на полусезона заявих, че Марек ще изненада всички. Не се оказах прав, тъй като приятната изненада на пролетния дял е Локомотив (София). В този отбор направиха добра селекция и взеха един доказал се в годините треньор в лицето на Стефан Грозданов. Сигурен съм, че няма да ни е лесно, но сме длъжни да бием. Възможно е Локомотив да ни подцени, но мисля, че няма да стане. Момчетата, които са играли при нас, а сега са в Локо ще искат да се доказват в този двубой. Ние трябва да започнем да вкарваме. За мен отбелязването на голове се превърна в мечта, която се надявам да се осъществи", каза Димов, чиито подопечни не са вкарвали гол в последните осем мача от първенството.

--- ole-bg.com

Няма коментари: