сряда, април 27, 2005

Ценов скъса бедрен мускул, вдигат го с лазер за дербито

Полузащитникът на Спартак Марин Ценов има разкъсан бедрен мускул от загрявката преди мача с Берое и ще отсъства от терените поне две седмци. Това се установи след щателен преглед на халфа вчера. Ръководството на клуба обаче смята, че той е нужен и ще направи всичко възможно да го вдигне на крака. Затова Ценов ще премине процедури на терапия с лазер, които да ускорят зарастването на разкъсването. Ако тази радикална мярка успее, полузащитникът ще може да играе в дербито с Черно море следващия петък.
Другият сигурен футболист на Спартак, който ще пропусне предстоящото домакинство с Локомотив (Сф), е Мартин Ковачев, който получи пети жълт картон срещу Берое. Централният защитник бе наказан от дисциплинарната комисия на БФС с 250 лв. глоба и спиране на правата за 1 мач. “Дупката, която ни оставя Ковачев, е голяма. Ще трябва да се справим и без него. Мишо Лазаров трябва да се наеме с повече отговорности”, каза треньорът Румен Димов по този повод.
Антон Стефанов също няма да се възстанови за гостуването на Локомотив (Сф). Нисичкият нападател от следващата седмица започва индивидуални тренировки. Аут до края на сезона са Марко Палавестрич и Иван Караджов. С неизвестна контузия е и Диян Кателиев. Днес той ще ходи на медицински преглед, защото Спартак няма лекар вече. Така ще се установи дали Катера има само разтежение или по-тежка травма.

--- pozvanete.bg

Няма коментари: