петък, октомври 21, 2005

Спартак заминава за Нова Загора без Калоян Генчев

Варненският Спартак не можа да картотекира нападателя Калоян Генчев (на снимката) и той ще пропусне съботното гостуване на тима на Загорец (Нова Загора) от деветия кръг на Източната "Б" група. 24-годишният футболист има подписан договор със "соколите", но проблемът е, че жълтата му карта все още не е пристигнала. Така старши треньорът и главен мениджър на тима Ради Здравков отново ще разчита на групата от 16-те футболисти, които бяха и за срещата с Шумен миналата седмица. Милен Христов и Даниел Ангелов все още не могат да се възстановят от контузиите си, а Георги Филипов и Здравко Радев ще са на линия едва след Нова година.
"Соколите" тренират в петък сутринта, обядват и заминават за Стара Загора. Там те ще тренират следобед и ще отседнат преди съботния двубой.
Преди този кръг спартаковци продължават да водят убедително с 22 точки, пред Хасково с 16. Загорец е на трета позиция с 13 спечелени точки след осем изиграни кръга. В следващия кръг във Варна гостува Сливен, а седмица по-късно Спартак гостува на основния си конкурент за първото място Хасково.

--- ole-bg.com

Няма коментари: