понеделник, март 06, 2006

Спартак трансферира Тодор Радомиров и нов лекар

Два нови трансфера ще уреди ръководството на Спартак през седмицата. До няколко дни ще бъде приключен трансферът на Тодор Радомиров. Нападателят тренира с отбора, но все още не е уреден. Той лекува травма, заради която не игра в последната контрола на “соколите”. Двете страни са се споразумяли на дългосрочен контракт и той ще бъде подписан до края на седмицата. Новината съобщи в предаването “Спорт на Фокус” по радио “Фокус” – Варна треньорът на тима Радослав Здравков.
От днес отборът ще се сдобие и с нов лекар. След като изкара почти цяла зимна подготовка без медицинско лице, спортно-техническият щаб е успял да се пребори за доктор с ръководството. “Не е професионално да нямаме лекар за първенството. Аз поех риска за подготовката, но сега отчитам това като грешка”, каза Здравков.
Той увери, че осмината контузени в отбора ще бъдат на линия за първите мачове от първенството. “Всички състезатели, които пропуснаха контролата с ВМС, ще бъдат на разположение за мача с Калиакра. Единствено Владимир Пекин ще знаем в какво състояние е, след като се върне от ядрено-магнитен резонанс в столицата”, обясни Здравков. По една или друга причина двубоя пропуснаха още Златин Михайлов, Николай Филипов, Тодор Радомиров, Венцислав Маринов, Траян Дянков, Владислав Мирчев и Милен Христов.
“Имаме проблеми в центъра на защитата и не можахме да ги решим през цялата подготовка. Пробвахме какво ли не, но не се получи. Имам някои идеи за останалата част на състава, но през идната седмица ще трябва да решаваме как ще запълним дупката”, анализира Здравков.

--- focus-sport.net

Няма коментари: