четвъртък, март 16, 2006

Диян Кателиев: Ще докажем, че заслужаваме най-много да влезем в А група

Универсалният играч на Спартак Диян Кателиев за пореден път демонстрира високия си дух и прогнозира победа на "соколите" при гостуването им в Добрич на местния Добруджа. Въпреки загубата от Калиакра в последния мач от първенството Дидо не е загубил чувството си за хумор.

- Дидо, прогнозира победа с 3:0 над Калиакра, а загубихте...
- Да. Така стана, но какво да се прави. Не трябва да правим драми от една загуба.
- На какво отдаваш поражението от каварненци?
- Може и да сме подценили съперника. И аз не знам защо стана така. Но все пак има и такива мачове, в които отборът не играе на обичайното си ниво.
- Мнозина намесиха и фактора съдийство. Как се представи Мартин Богдев в този двубой?
- Мисля, че реферът беше на ниво. Показа ни червен картон, но донякъде имаше основание за това. Дузпа ни даде. Не знам каква бе ситуацията при Ники Съботинов - дали фаулът срещу него не бе в пеналта. Богдев сгреши единствено за първия гол на Калиакра. Тогава той отсъди несъществуващ мой фаул срещу Иван Караджов.
- Какво да очакваме от гостуването ви на Добруджа?
- Победа! Как какво? Ние играем само за победа. Мисля, че в следващите мачове ще покажем, че отборът ни има много добра подготовка и че най-много заслужаваме да влезем в А група.
- През седмицата не тренирахте заради липсата на ток. Може ли това да се отрази на формата на отбора в мача с Добруджа?
- Не, това няма да ни се отрази по никакъв начин.
- Знаеш ли, че добричкият Трезеге (б.а. - нападателят на Добруджа Здравко Петров) се завръща в игра за добричлии?
- Нали съм ти казвал, че аз съм Роналдиньо (смее се). Не ме интересува кой ще играе срещу нас. Ще бием Добруджа.

--- ole-bg.com


Пуснаха тока на стадион "Спартак"

След като тренировката на Спартак (Вн) в понеделник се провали заради липса на ток, днес електличеството на стадиона бе пуснато. Варненци проведоха заниманието си в 15,30 ч. Единствен Николай Станчев тренира самостоятелно. Както е известно, капитанът и играещ помощник-треньор на "соколите" е с контузия и получи два дни почивка от треньорския щаб на "синьо-белите". Станчев обаче по всяка вероятносн ще бъде вдигнат на крака за предстоящата среща с Добруджа от втория пролетен кръг на Източната "Б" група.

--- ole-bg.com


Младен Стоев наказан за един мач

Младен Стоев няма да вземе участие в съботната среща с Добруджа. Полузащитникът, който е преотстъпен от Локомотив (София) до лятото, получи наказание за една среща заради червения си картон от мача с Калиакра в първия кръг. Освен това Стоев трябва да заплати 150 лева глоба. Футболистите на каварненския тим, които също бяха изгонени в събота - Дарин Андонов и Георги Христов също отнесоха по една среща наказание и съотевтно глоби от 100 и 175 лева.
В петък в 11 ч. пък старши треньорът и главен мениджър на "соколите" Ради Здравков ще даде пресконференция, на която ще сподели очакванията си за срещата с Добруджа. Спартак продължава да води с 8 точки аванс пред втория Хасково.

--- ole-bg.com

Няма коментари: