понеделник, май 29, 2006

Спартак с трета загуба поред без куп титуляри

Спартак допусна третата поред и общо четвърта за сезона загуба. Варненци отстъпиха с 2:0 на Светкавица и по този начин тимът от Търговище се спаси от изпадане. Играещият старши треньор Николай Станчев предпочете да не излиза на терена в тази среща, за да може отстрани да прецени качествата на някои от момчетата, които по-рядко са влизали в досегашните срещи. Освен него на терена ги нямаше наказаните Живко Бояджиев и Владо Пекин, както и контузените Траян Дянков, Венци Маринов и Диян Кателиев. За сметка на това като титуляри се появиха Мартин Любенов и Даниел Ангелов, а през второто полувреме в игра влезе талантът от школата Иво Кирчев.
Домакините започнаха нахъсано и още в началото пропуснаха да поведат чрез Цонков, Арабов и Гайдарджиев. В 18-ата минута обаче падна първото попадение. Тогава Арабов нахлу много добре и центрира на Васко Василев, който той с глава матира Генко Славов. Вторият гол падна в 73-ата минута. Тогава Арабов нахлу в пеналта на Спартак и подаде на Гайдарджиев, който стреля мощно в левия ъгъл. Славов спаси, но отбитата топка попадна отново у Гайдарджиев. Този път халфът бе безгрешен - 2:0. Спартак стигна до две положения, но не можа да запише гол в сметката си.

Светкавица - Спартак (Вн) 2:0
- Светкавица: Филипов, Арабов, Василев, Дамянов, Цонков (84 Хамдиев), Стоянов, Великов, Гайдарджиев, Александров (81 Личков), Иса (51 Мустафа), Комитов
- Спартак (Вн): Славов, Петров, Ангелов, Михайлов, Любенов, Велев, Стоев, Н. Филипов, Съботинов, Илиев (68 Кирчев), Мирчев
- Голмайстори: Василев (18), Гайдарджиев (68)
- Съдия: Бисер Никифоров
- Стадион "Димитър Бурков" - 250 зрители

--- ole-bg.com


Пламен Михов: Въпреки загубата, момчетата се представиха добре

Изпълнителният директор на Спартак (Вн) Пламен Михов заяви, че въпреки загубата отборът е стоял добре на терена, с оглед на състава, с който е излязъл. "Ники Станчев не се появи на терена, защото искаше да наблюдава детайлно играта на някои от момчетата, които по-рядко са играли. Освен това имахме много наказани и контузени състезатели. Смятам, че момчетата се представиха добре. Хвърлиха се и играха, но тимът от Търговище също гонеше успеха, тъй като му бе изключително нужен. Ние имахме две голови положения", заяви изпълнителния директор на "соколите" Пламен Михов.

--- ole-bg.com

Няма коментари: