четвъртък, август 23, 2007

Георги Иванов-Геша: Няма да се боксираме с армейците, ще играем футбол

Предимството на варненци е в спартаклийския дух на състезателите, коментира наставникът

"Предимството ни срещу ЦСКА ще бъде духа ни и това, че много футболисти чувстват и в сърцата си че са спартаклии. Те ще воюват за себе си и честта на клуба. Вярвам че с духа който ще носят в сърцата си срещу ЦСКА можем да стигнем до у,спех." това заяви на пресконференция вчера наставникът а Спартак Георги Иванов-Геша.
Запитан дали е притеснен от младостта на състезателите си за сблъсъка с армейците той отвърна: "Няма от какво да се плашат момчетата. Моите играчи не излизат да се боксират с ЦСКА, а да играят футбол. Иска се да бягаш, да спираш, да подаваш и да вкараш гол. Ще опитаме да играем така, както тренираме и се готвихме цяло лято".
Според двукратния шампион с Левски именно срещу грандовете като ЦСКА, сините и Литекс може да покажеш какво представляш и какво струват играчите. "Именно в тези мачове се расте, дано някой от нашите футболисти изпъкне. ЦСКА е фаворит, но ние няма да излезем примирени с този факт на терена. Очаква се доста зрители да дойдат на мача и ще направим всичко възможно да ги затрудним максимално и каквото сабя покаже", каза той.
Геша коментира още, че е трудно да се правят заключения за играта на ЦСКА, тъй като в тиа на съперника има доста нови играчи. "Чужденците в ЦСКА внасят разнообразие в играта на съперника - един мач показват едно лице, а в друг друго. По-нестардантни са", завърши специалистът.

--- ole-bg.com

Няма коментари: