понеделник, февруари 02, 2009

Оперират Владо Мирчев

Нападателят с увреден менискус
Играл е 7 месеца на инжекции


Нападателят на „Спартак“ Владислав Мирчев ляга под ножа. Това съобщи за „Народно дело“ самият той. „Ядрено-магнитният резонанс показа, че имам увреден менискус. По-точна диагноза обаче ще бъде поставана в клиниката на д-р Тони Георгиев в София, където ще претърпя и артроскпия“, допълни Владо. Последният се надява интервенцията да се извърши до 10 дни, а след това му предстоят 20 дни за възстановяване. Със сигурност Владо ще пропусне първите мачове от пролетния полусезон. „Чувствах отдавна болки и през последните 7 месеца играх на инжекции както в „Спартак“, така и БАТЕ“, допълни Мирчев.
Той е убеден, че „соколите“ ще запазят мястото си в елита, защото разполагат с можещи и доказани изпълнители. „Стегнахме състава с новите попълнения, които са качествени. Дойде и добър треньор. Контролите обаче не са критерий, защото и в предни години ги печелехме, а после не тръгвахме по най-добрия начин в първенството. Сега обаче вярвам, че напролет всичко ще се развие в наша полза“, завърши Владо.

--- narodnodelo.bg


Дойде халфът Петров

Халфът Николай Петров дойде във Варна и днес в 14 часа ще тренира за първи път със „Спартак“. Той ще играе за варненци напролет под наем.
Разбра се още, че вратарят Цветомир Цанков не пази в последните две контроли заради нелоялно отношение към клуба. През зимната пауза стражът обмислял да разтрогне договора си, а после имал финансови претенции. Засега не е ясно дали Цецо ще получи нов кредит на доверие.
В събота Дуци Симонович и Живко Великов обсъдиха селекцията в хотел „Орхидея“ и поради тази причина не присъстваха на проверката в Каварна. „Разговорът беше полезен, тъй като изяснихме доста неща. През седмицата очакваме нови попълнения. Засега няма други освободени“, уточни Дуци.

--- narodnodelo.bg

Няма коментари: