петък, август 14, 2015

ФК Спартак Варна излезе с декларация срещу "ликвидатора" Иван Петров и Спартак 1918


От ФК Спартак Варна разпространиха декларацияс срещу "ликвидатора" Иван Петров и неговия Спартак 1918. От новосформирания клуб твърдят, че са потресени от наглото поведение на Петров и от бъдещите му намерения за обединение и ликвидация на Спартак 1918, на който беше назначен за председател.


Ето какво пише в декларацията:
ДЕКЛАРАЦИЯ
ОТ ЧЛЕНОВЕТЕ НА ФУТБОЛЕН КЛУБ СПАРТАК ВАРНА
УВАЖАЕМИ СПАРТАКЛИИ,
На 12.8.2015г., беше публикувано обръщение от един представител на ФК СПАРТАК 1918 /без отбор/ в няколко електронни медии. Бяхме потресени от наглото поведение на ИВАН ПЕТРОВ ИВАНОВ и бъдещите му намерения за обединение и ликвидация на клуба на който беше назначен за Председател, по малко от 2 месеца. Считам думите на Иван Петров за поредната лъжа, аргументите ни са следните:

1. На първо място футболен клуб СПАРТАК рег. по ф. дело 2192/1992г. на ВОС е в ликвидация от 12.2.2003г. съгласно решение на ВОС, вкл. с прекратена дейност, за което разполагаме със самото решение, което "ликвидатора" знае.
2. На следващо място, че Иван Петров е избран от 50 души не отговаря на обективната истина и е лъжа, видно от молбата/ искане до ВОС с вх. номер 15857 по ф. дело 2192/1992г. от май 2015 г., като под нея са се подписали следните 7 ЧЛЕНА: ИВАН ПЕТРОВ ИВАНОВ, БОЖИДАР КОЦЕВ СТАВРЕВ, ДИМО ДИМИТРОВ КАРАЧОБАНОВ, НЕЙЧО ГЕОРГИЕВ НЕЙЧЕВ, ЧАВДАР ДИМОВ КАРАЧОБАНОВ, ДИМИТЪР МИНЧЕВ ЕНЧЕВ И БОЙЧО ХРИСТОВ БОЕВ, който НЕ ПРЕДСТАВЛЯВАТ ЦЯЛАТА ОБЩНОСТ НА СПАРТАК.
3. Лъжа е, че ИВАН ПЕТРОВ ИВАНОВ, ще възражда клуба, същия е с прекратена дейност още през 2003г. КАТО ЗА ТОВА РЕШЕНИЕ ИВАН ПЕТРОВ СЕ Е ПОДПИСАЛ ЛИЧНО, но явно паметтна по някога отказва да служи...
4. Иван Петров Иванов е назначен за ликвидатор на футболен клуб СПАРТАК рег. по ф. дело 2192/11992г. на ВОС, като задължението му след назначението си, е да прекрати Сдружението, като срока на ликвидацията е 6 месеца считано от обявяване на решението на Окръжен съд Варна от 12.2.2003г., т.е. срока е изтекъл.
5. Чиста проба манипулация за пред непросветените е твърдението на Иван Петров Иванов, че базите следва да се върнат на клуба чийто ликвидатор е той, СЛЕД, КАТО КЛУБА Е С ПРЕКРАТЕНА ДЕЙНОСТ И СОБСТВЕНИК НА СОБСТВЕОСТТА Е ЕДНО ТРЕТО ЛИЦЕ, КОЕТО СЕ ЯВЯВА И ПОРЕДНАТА ЛЪЖА И Е НЕВЪЗМОЖНО „ ДЕЮРЕ”.
6. След като Иван Петров Иванов е Председател на УС на Спартак 1918, защо същия свика футблисти / друг е въпроса с какви качества/, за тренировъчен процес, като само 5 дни след сесията на ОС реши да хвърли кърпата, какви ли бяха причините.., поредната лъжа за участие в републиканското първенство под егидата на БФС.
В този ред на мисли, на г-н Иванов вероятно му е светнала лампичката или никой не му е обяснил, че това подобие на ФК СПАРТАК 1918 е затънало в дългове и задължения към служители, ТД на НАП и трети лица, който в най скоро време, ще потърсят парите си. В този си формат, това сдружение няма как да продължи да съществува в правния мир. Разбира се отговорност, ще носи и той и затова някой го е посъветвал да облече ролята на познатия шлифер „ЛИКВИДАТОР”.
Ето защо няма как ние от Сдружението на ветераните и феновете, да подкрепим идеята на Иван Петров Иванов, за подкрепа на изкуствено създадения клуб, който да продължи агонията му. Решението е едно, на чисто и от начало, НО БЕЗ ПРЕДАТЕЛИТЕ. На следващо място и в тон с казаното, че ИВАН ПЕТРОВ ИВАНОВ призовава за обединение на привържениците, за пред медиите, същия прави точно обратното, като ги разединява. Налице е образувано гр. дело 1885/2015г. на 12 състав по описа на ВОС, срещу ....” ЮЛНЦ ФУТБОЛЕН КЛУБ СПАРТАК ВАРНА” / на ветераните/ от името на „ Ф.К. СПАРТАК”, на което ЮЛ Иван Петров вече е назначен ликвидатор. Точно с тези правни и фактически действия, ИВАН ПЕТРОВ ИВАНОВ, никога няма да получи подкрепа от всички привърженици на СПАРТАК ВАРНА, просто защото е един от тях, както се наричат гробокопачите на футболния клуб.
Желанието на членовете на УС и членовете на Сдружение ФУТБОЛЕН КЛУБ Спартак Варна е изцяло в подкрепа на КЛУБА НА ПРИВЪРЖЕНИЦИТЕ / СИНДИКАТ 12/, за което ние им благодарим, че се рaзграничават не приемат, мръсната ръкавица на позора, хвърлена от Иван Петров Иванов и компания.
В следващ материал, ще се наложи на обясним на 7 / участници/ членове на КОМ/СОЦ партията и членове на Общински съвет Варна, /гласували с въздържал се по т. Спратак” /, колко Спартака има, как се получава регистрация в БС, как се изразходиха едни средства за СПАРТАК 1918. Случайно или не сакралното число 7, защо ще им изиграе лоша шега. Нещо повече, внимателно следим тяхното поведение и гласуване, вкл. и по предстоящи точки в дневния ред на ОС, с идентични проблеми от рода на спортни имоти, общинска частна собственост и разпореждане с нея....
ОТ ЧЛЕНОВЕТЕ НА УС НА Ф.К. СПАРТАК ВАРНА

--- varna.utre.bg

Няма коментари: