неделя, септември 23, 2018

В Спартак вече са на вълна Верея. Отборът тренира на лампи утре в Балчик и само на естествена трева до мача за Купата

След победата над Бенковски с 4:0 в Бяла треньорът на Спартак Енгибар Енгибаров и всички футболисти вече са на вълна Верея. Както е известно, двата отбора ще се срещнат в 1/16-финален мач за Купата на България на 27 септември (четвъртък) от 19 часа в Балчик.  
Според регламента при равенство в редовното време, следват две продължения по 15 минути и при ново равенство в тях, победителят ще бъде определен след дузпи. 
„Доволен съм, че бързо решихме мача в Бяла и през второто полувреме пробвахме вариант за игра срещу Верея”, каза за „Петел” Енгибаров, който днес ще шпионира по телевизията бъдещия им съперник в срещата му с Дунав от 15 часа в Стара Загора.
Както е известно, Верея отново се води от Небойша Лекич, който се завърна на поста след напускането на Людмил Киров.
Енгибаров разкри, че до двубоя със заралии Спартак ще се подготвя само на естествена трева – утре от 19 часа ще тренира на електрическо осветление в Балчик, за да свикне с терена, а във вторник и сряда предстоят две занимания в Аксаково.
„Срещу Верея няма какво да губим и може само да спечелим. Те са в елита, но нашият коз ще е 12-ият ни играч – публиката. Убеден съм, че ще дойдат много фенове от Варна, стадионът ще се напълни и ще се получи футболен празник”, допълни Енгибаров.

--- petel.bg

Няма коментари: