вторник, януари 13, 2009

Осем нови в „Спартак“

С волейбол и крос премина първата тренировка по желание
От днес отборът започва занимания на стадионите в Албена

Отборът на „Спартак“ започна зимна подготовка с осем нови. Сигурните попълнения са Боян Илиев („Левски“), Ангел Стойков и Генко Славов („Калиакра“), Иван Найденов („Асил“, Кипър) и славистът Орлин Орлинов, който се очакваше снощи. На проби са бразилският халф Адрияно Миранда, вратар от Сърбия, и 189-годишният младежки национал на Македония Трайче Лостовски. Последните двама се очакват най-рано днес. Както е известно, завръща се и Владо Мирчев. Нападателят е собственост на „соколите“, но през есента игра под наем за „БАТЕ Борисов“ (Беларус).
Първата тренировка вчера предобед беше по желание. Даниел Моралес, Стойко Сакалиев, Васил Боев, Станислав Петров, Юри Иванов, Спас Байрактаров, Михаил Аврионов и Адриано Миранда наблегнаха на волейбол, а Велимир Иванович, Ангел Стойков, Иван Найденов, Стоян Георгиев, Тони Костадинов, Цецо Цанков, Николай Банков, Генади Луго и няколко юноши – на крос около терена. От днес в 12 часа заниманията на „соколите“ ще са в Албена.

--- narodnodelo.bg


Мирчев пипна шарка

Завърналият се в „Спартак“ Владислав Мирчев се разболя от шарка и ще изпусне първите тренировки. Според негови близки обаче Владо бил пределно амбициран да се изяви силно напролет и да помогне с голове на родния си клуб да оцелее.
Днес към „соколите“ ще се присъедини Енцо Малинди. Албанецът се забави, тъй като нямаше удобен самолетен полет за Варна. Димитър Воденичаров пък ще се прибере след 20 януари. В София той раздвижва оперираното си рамо, след като махна шината. Митко се надява да е готов за старта за пролетния полусезон.

--- narodnodelo.bg
Снегът не стресна бразилеца


Снегът не стресна новия бразилец в „Спартак“ Адриано Миранда и той дойде с настроение за първото занимание вчера. Доведе го администраторът Илко Станчев. „Адриано е виждал сняг и дори му се зарадва. Не е като нигериеца Съндей Калунга, който като видеше сняг и отиваше да спи“, уточни за „Народно дело“ Станчев.
19-годишният Миранда е собственост на „Литекс“. През есента той е играл под наем за „Пелистер“ и е определен за най-добрия чужд халф в македонското първенство. Негов преводач при „соколите“ в момента е сънародникът му Даниел Моралес.

--- narodnodelo.bgДуци вижда тима сред 13-те

Според Драголюб Симонович „Спартак“ ще завърши до 13-о място в „А“ група. „Искам да играем добре, да печелим точки и да радваме феновете. Като класиране ще бъдем до 15-о място“, заяви Дуци на първата си среща с местните медии на стадиона. Сърбинът призна, че е приел офертата на Живко Великов в края на миналата година. „Ще бъда технически директор, но аз ще водя тренировките. Състава и тактиката ще ги редим със старши треньора“, коментира Дуци. По този начин той индиректно потвърди, че ще е треньор. Тъй като Симонович обаче няма лиценз, за наставник ще бъде утвърден специалист с Про-лиценз. „Имам представа за футболистите на „Спартак“, но в близките дни ще се запозная с качествата на всички. Където се налага, ще вземем попълнения“, допълни Дуци. Запитан каква е прогнозата му за срещата в третия кръг между „Сливен“ и „Спартак, той заяви деликатно: „Аз никога не съм губил като треньор и играч мач в Сливен.“

--- narodnodelo.bgСтанчев фаворит за наставник

Николай Станчев е фаворит за старши треньор на „Спартак“, съобщи за „Народно дело“ Живко Великов. 41-годишният бивш футболист на „соколите“ в момента кара Про-лиценз, но от БФС му разрешават да води отбор в „А“ група, тъй като вече е записан за курса. Именно неговия лиценз варненци използваха през миналата година, но Станчев идваше само на мачовете. Сега обаче мерките са сериозни, а глобите за неспазване на наредбата – солени. „Ако назначим Николай, той ще е всеки ден на тренировка и ще си изпълнява стриктно задълженията“, уточни Великов. Последният призна, че преговаря с още двама-трима футболисти, но засега не е ясно дали ще привлекат някого от тях. „Вярвам, че ще направим пълноценна зимна подготовка. Обезпечени сме финансово и ще осигурим условия за пълноценна изява на момчетата“, допълни Великов.

--- narodnodelo.bg

1 коментар:

Анонимен каза...

You can do a fiddling checking yourself by noticing if the
mole changes in vividness or size of it, if you observe that this
of winter sweet oil straight off to the skin tag.

sexually active people with the genital Skin Tags should come along in inside the oral bodily cavity and
the lips. They are Brownness, irregular and Usually wrinkly
use your steady moisturizer if you use one.

Look into my webpage ... skin tags treatment