понеделник, май 17, 2010

15.05.2010
„Соколите“ завършиха девети

Отборът на „Спартак“ завърши най-срамния си сезон в историята на девето място в Източна „Б“ група, след като изгуби с 0:3 от съименника си от Пловдив в мач от последния кръг във Варна. Домакините тръгнаха чак след като губеха в резултата с три безответни гола в 56-ата мин. С почетно попадение се разминаха заигралият като централен нападател Латин Венков - на два пъти, и Живко Бояджиев, а гол на Калоян Генчев бе отменен със спорна засада.

„Спартак“ (Вн) - „Спартак“ (Пд) 0:3
Голмайстори: Христов-16, Вълчев-34, Стаев-56
„Спартак“ (Вн, 1-4-4-2): Банков – Луго, Маринов, Венков, Михалев – Бояджиев, Илчев (31-Бомбов), Костадинов, Димов – Драголов (61-Ст.Христов), Щерев (46-Генчев)
„Спартак“ (Пд): Николов (71-Стойчев), Аргиров, Стаев, Димов, Вълчев, Стоянов, Чомаков, Мекиков (46-Коларов), Апостолов, Христов (70-Чипчев), Ибраим
Съдия: Антон Генов
Жълти картон: Илчев
Стадион „Спартак“, 300 зрители

--- narodnodelo.bg


Футболистите протестират
Футболистите на „Спартак“ протестираха за очертаващата се възможност тимът да играе при аматьорите от лятото. Преди срещата със „Спартак“ (Пд) „соколите“ излязоха с бели фланелки над официалните, на които от двете страни пишеше: „Да спасим „Спартак“ и „Не на фалита“. След двубоя феновете нахлуха на терена и получиха за спомен екипите на любимците си.
„Към днешна дата нямаме яснота за бъдещето си. Това, че не сме получили последната си заплата, не е проблем. Важното е „Спартак“ да остане в професионалния футбол“, заявиха футболистите.

--- narodnodelo.bg


Митко Трендафилов: Отборът беше демотивиран


Треньорът Димитър Трендафилов е възмутен, че през последната седмица шефовете изоставили в отбора и никой от тях не е влязъл в съблекалнята, за да обясни какво става и какво ще е бъдещето на клуба след последния кръг. „При това отношение футболистите бяха демотивирани и изобщо не им се играеше. Знаете, че във вторник не тренираха, а после проведоха две занимания, колкото да отбият номера. Положих големи усилия да ги накарам да играят мача със „Спартак“ (Пд), за да не изложим съвсем като клуб“, каза за „Народно дело“ Трендафилов. Той допълни, че при тази ненормална обстановка няма никаква яснота кога тимът ще започне подготовка, с какъв състав ще разполага и кой ще е новият наставник.

--- ole-bg.com

1 коментар:

Unknown каза...

Само Спартак!!! Оле!!! http://skandalno.net/