четвъртък, октомври 07, 2010

Бойко: Искам съперник от „Б“ група

Треньорът на „Соколите“ Бойко Каменов призна, че няма предпочитание за съперник във втория кръг за купата на България, но ако се падне тим от „Б“ група, ще е добре, за да си сверят часовниците. „Никой не може да знае какво ще отреди жребият. Ако изтеглим обаче съперник от професионалния футбол, не е зле. Първо, защото ще видим докъде сме стигнали като отбор, и второ, ще бъдем домакини пред пълен стадион“, каза за „Народно дело“ Каменов. Както вече писахме, за втория кръг се класират 32 отбора - 24 от двете „Б“ групи и 8 от третия ешелон. Отборите от „В“ група ще са домакини срещу съперниците от втория ешелон.
За успеха с 4:0 в Балчик Бойко Каменов направи следния коментар: „За нас се получи една хубава тренировка. Имаше разлика в класите, но аз благодаря на по-младите играчи на домакините, че бяха коректни и съпричастни към добрия мач.“
 
--- narodnodelo.bg


Тошо: Рано е да се говори за влизане
Според завърналия се на терена Тодор Радомиров още е рано да се говори кой ще завърши първи в Североизточна „В“ група и ще влезе в професионалния футбол. „Фаворити сме ние и „Спартак 1918“, но всичко ще се реши напролет. За мен е важно, че отново играя, а и футболът не е стихотворение, за да го забравя. Вярвам, че бързо ще наваксам липсата на игрова практика. Искам да съм полезен на отбора и да му помогна да изпълни целите си“, каза за „Народно дело“ Тошо.

--- narodnodelo.bg

Няма коментари: