неделя, ноември 07, 2010

Спартак Варна - Преслав 3:0

С хубава игра фенският „Спартак” удари с 3:0 „Преслав” и продължава да бъде лидер в класирането на Североизточната „В” група. „Соколите” мачкаха съперника си през всичките 90 минути, но вкараха само три гола. За сметка на това обаче попаденията бяха майсторски. След четвърт час игра Тодор Радомиров завърши от въздуха заучено положение от фаул, при което остана непокрит на точката на дузпата. Вторият гол на варненци в 50-ата минута бе още по-красив. Кирил Недев бе изведен по десния фланг, центрира топката на задна греда, където Радомиров я заби с глава, покрай противниковия вратар. Крайния резултат оформи 10 минути преди последния съдийски сигнал Иван Караджов. Марин Петров изведе в коридор Марко Илич, който сви топката към нападателя и той технично я мушна в мрежата.

Соколите играха с черни ленти в памет на Найденов. Да бият в негова памет, ги призова преди срещата Иван Петров. „Посвещавам головете си на Стефан Найденов, който имах възможност малко да гледам като ученик. На видео обаче съм видял много негови голове и майсторски отигравания на терена, които показват колко велик е бил. Баща ми Ради Радомиров и чичо ми Иван Петров са били съотборници с Найденов и са ми говорили само хубави неща за него като футболист и човек“, заяви за „Народно дело“ Радомиров.


Състав: Ивайло Маринов, Мартин Любенов, Радослав Ковачев, Бойко Косев (50 Тодор Алексиев), Георги Бомбов, Кирил Недев (65 Марин Петров), Живко Бояджиев (70 Йордан Пенев), Тодор Радомиров, Марко Илич, Иван Караджов.

--- pozvanete.bg / narodnodelo.bg



Бойко Каменов: Показахме добри футболни неща

Наставникът на фенския „Спартак” Бойко Каменов бе доволен след края на мача, както от резултата, така и от играта на своите възпитаници. „По принцип теренът в Тополи е отвратителен и именно за това преди мача казах, че най-важни са трите точки. Добре е обаче, че ги постигнахме с хубава игра. Определено имаше какво да се види в мача. Головете бяха прекрасни, доста трудни за изработване”, коментира Каменов. Според него най-големите трудности за отбора до зимната пауза ще дойдат от лошите терени в региона. „Ние играем футбол и неравните игрища ще бъдат голям минус за нас. Въпреки това се надявам, че ще вземем всичките си срещи до края на полусезона. Важно е да съберем пълен комплект точки и преди втория дял от шампионата да бъдем в челото на класирането”, допълни младият треньор на фенския „Спартак”.

--- pozvanete.bg

Няма коментари: