събота, март 31, 2012

Отново протестни плакати на Коритото

18-та минута:Феновете на Спартак влязоха на стадиона и разпънаха транспарант с надпис "Това не е Спартак, а старият бардак". В същото време в противополжната страна на стадиона, агитката на Добруджа подкрепи феновете на варненския отбор, като извади протестен лозунг с надпис "Вън Янко и Инжстрой от Спартак"

- varnautre.bg

Протестът на привържениците на варненския Спартак продължи и днес. Те издигнаха плакат срещу ръководството на клуба, на който пишеше  “Това не е Спартак, а стария бардак“. Днес техният протест бе подкрепен и от агитката на добричлии. Близо 40 човека викаха за Добруджа. Те опънаха плакат с надпис „Вън Янко и „Инжстрой“ от Спартак“.

Това не е първия път, в който фенове на друг клуб подкрепят привържениците на Спартак в битката им срещу шефовете. От дълго време агитката на соколите е подкрепяна и от феновете на Ботев Пловдив, които също издигат плакати срещу настоящото ръководство на варненския клуб. Ултрасите на канарчетата са съпричастни към колегите си от Варна, тъй като и те дълго време водеха война срещу бившия президент на клуба Димитър Христолов. В крайна сметка успяха да го изгонят, а сега собственик на Ботев е банкерът Цветан Василев.

Протестът на феновете на Спартак продължава вече две години – от както клубът бе фалиран и пратен в аматьорския футбол. От тогава те ходят на Коритото само да изразяват позицията си, а през останалото време мачовете преминават при гробна тишина.


Няма коментари: