петък, януари 17, 2003

Днес "соколите" гостуват в Търговище

Трима-четирима стават "чужденци", ако ги поискат
Уточнява се часът за контролата в събота с "Добруджа"


Мирослав Миронов уреди за днес мач с бившия си отбор "Светкавица" в Търговище от 14 часа. Ще провери и тези, които не участваха в първия мач с "Вихър-Владислав". А и има нови попълнения: 30-годишният бургазлия Нено Ненов и 21-годишният пловдивчанин Гюрсел Вели. Първият е от школата на "Черноморец" (Бургас), централен защитник, беше и в юношеския национален тим, премина през "Славия", преди да отиде във втородивизионен гръцки отбор, откъдето дойде в "Спартак". "Има вероятност някой от централните защитници да замине в чужбина, затова взех Ненов" - обясни вчера Миронов. Гюрсел Вели е футболист на "Марица", бил е в аматьорския национален отбор на България. "Играе като ляв халф-бек, ще го видя в контролите!" - бе лаконичната характеристика на треньора.
В момента групата е от 30 футболисти, за изгонения за лоша дисциплина Пламен Русинов няма да има прошка, твърди Мирослав Миронов.
И той не е наясно колко и кои футболисти ще преминат в чуждестранни отбори, китайските мениджъри си тръгнаха с уверението, че в най-скоро време ще съобщят намеренията си, тъй като техният футболен пазар спуска кепенци в края на идния месец. Ще припомним желанието им да привлекат предимно опитни играчи, а такива в "Спартак" - дал Ишков!
Милен Георгиев пък в началото на февруари трябва да бъде в Кипър, където ще го чака руският "Шиник" за проби. Бургазлията тези дни влиза в съдебни дела с гръцкия "Панионикос", който му дължал сериозни неустойки.
Диян Дончев се отказа да ходи на проби в руския "Алания" и тренира нормално с отбора си.
Утре "Спартак" ще срещне "Добруджа" в Албена, уточнява се часът на мача - от 11 или 14 ч.
В събота спартаковци ще имат почивен ден, а в понеделник Мирослав Миронов ги събира на клубния стадион.
//more.info.bg

Няма коментари: