събота, януари 25, 2003

Н.Ишков: Порточанов откога е говорител?

Митко Събев решава нещата в рафинерията, добави президентът на "соколите".
Диян Дончев и Ненад Лукич остават в "Спартак"


Президентът на "Спартак" беше подробно запознат с изявлението на Христо Порточанов. "За първи път чувам, че Порточанов е станал говорител на нефтената компания - реагира варненецът. - Шеф на холдинга е Митко Събев, с когото преди 3 дни бяхме заедно и той по никакъв начин не подсказа това, за което говори г-н Порточанов. Не съм чул дума и от другата голяма фигура в компанията - Тони Кръстев. Искам за кой ли път да припомня, че "Нафтекс България холдинг" никога не е била спонсор на "Спартак", въпреки че фирмата на Митко Събев е дислоцирана във Варна! Очевидно не съм симпатичен на Порточанов, но не виждам повод за притеснения. А той най-малко има правото да говори, че представянето ни е разочароващо, защото като знам какъв е бюджетът на "Нафтекс" и нашият, и какво е представянето на бургаския клуб... Първенството още не е завършило, за да се правят крайни оценки и обобщения! Ние си имаме концепция и си я преследваме!"
Молбите на Диян Дончев и Ненад Лукич да разтрогнат договорите си със "Спартак" по вина на клуба бяха отложени за 10 февруари. "Доколкото разбрах от доверено лице, на тази дата ще се разтрогва само по взаимно съгласие - информира ни от софийския си офис вчера Николай Ишков. - И никакви скандали не съм правил в четвъртък пред арбитражната комисия, както писаха някои ваши колеги. Просто нашите двама играчи бяха оставени последни, след което хората от комисията, повечето адвокати, решиха, че трябва да прекъснат, защото те си имат и свой бизнес!"
Диян Дончев и Ненад Лукич няма да ходят в Анталия, защитникът имал сериозна контузия и според лекаря на националния отбор д-р Мишо Илиев необходими били 20 - 25 дни лечение. Варненецът се прибира, което е длъжен да направи и сърбинът. "Лукич е на работа все още в "Спартак" и е задължен да се върне на работното си място - поясни Ишков. - Жоро Арнаудов започна тренировки на нашия стадион, там трябва да бъде и Ненад!"
//more.info.bg

Няма коментари: