четвъртък, януари 16, 2003

Половин дузина китайци водиха дискретни преговори с Николай Ишков

Мениджърите щели да умуват и у дома си
Милен Георгиев извън сметките им, имал два договора навремето

Според Вальо Станчев гостите от Китай, наблюдавали мача в Албена, били половин дузина. "И водиха бурни преговори с президента ни Николай Ишков - допълни капитанът на "соколите", който е пръв на мушката на жълтите спецове. - Не мога да се свържа с Ишков, чакам и аз резултатите от разговорите."
Запознатият с китайската футболна действителност Валентин Станчев сериозно твърди, че е силно разколебан на тези години пак да тръгва за далечната страна и предложил по-млад играч от него. "Желаещи много, да не кажа всички, аз май най-малко искам... - казва Вальо."
Николай Ишков бе с ведро настроение вчера привечер, когато разговорите с дискретните гости бяха привършили. Но и нашият човек явно е прихванал от мъдрата китайска потайнственост. "Не мога да кажа още имена, но става дума предимно за опитни футболисти - съобщи президентът на варненци. - Китайците си тръгват, искат да споделят впечатленията си на място с клубни президенти и треньори. Едва тогава ще вземат решение и ще се обадят."
Китайската треска продължава. От гостите изтече информация, че нападателят Милен Георгиев, по време на пребиваването си в екзотичната страна, е имал 2 подписани договора, което било сериозно нарушение на правилника и това му затворило вратата към тамошните отбори.
Одеският "Черноморец" пък се отказа от сръбския защитник на "Спартак" Диян Джурич, но имало интерес от отбори, които ще бъдат в Анталия по време на лагера на варненци. Диян Дончев трябва да прескочи до Кипър, където го чака за проби руският "Алания". Защитникът обаче получи болки в бедрото и спешно замина на прегледи в София при д-р Мишо Илиев.
Неизвестният футболист от САЩ ще се присъдини към спартаковци в Анталия, което няма да може да направи камерунецът заради сложната процедура за вадене на визи. Той ще дойде направо във Варна при завръщането на отбора от Турция.
/more.info.bg/

Няма коментари: