вторник, януари 21, 2003

Утре "соколите" летят с чартър за Анталия

Петима-шестима още се ослушват за оферти
Анатоли Нанков не пътува, чака обаждане от китайски клуб
В сряда вечерта спартаковци летят с чартър за Анталия, а вчера Мирослав Миронов още не бе напълно сигурен кои футболисти ще пътуват. Китайски клуб тези дни щял да се обади за Анатоли Нанков и екснационалът остава на повикване. "Там сега има цели групи южнокорейски футболисти и след като те не бъдат одобрени, китайците се обаждат на нас!" - обясни халфът китайската методика на селекция. И Диян Дончев вроятно няма да отпътува за Турция, тъй като продължават разговорите с новия отбор на Мето Деянов ОФИ (Крит). Поне още трима-четирима футболисти могат спешно да тръгнат на проби с чуждестранен тм.
Вчера следобед Мирослав Миронов отведе състезателите на крос в местността Аладжа манастир. Само тримата вратари Краси Колев, Ненад Лукич и Генко Славов, останаха на клубния стадион, където теренът е прекалено мек, за да се влиза в него. Сърбинът тренира много яко в очакване на трансфер, Лукич не крие, че няма желание да остане във Варна и Николай Ишков му търси отбор. Хубавата вест е, че прегледът на коленните връзки на Георги Арнаудов (конузията го мъчи четвърти месец!) промени позитивно лечебния процес, като лекарите прецениха, че не се налага операция.
Вчерашната тренировка пропуснаха и Пламен Крумов (с подут глезен) и Анастас Петров (болки в коляното), които бяха травмирани от добруджанци в съботната контрола. Вальо Станчев и Стефан Дончев също имат подобни спомени от срещата в Албена, но не пропуснаха кроса в Аладжата. Милен Георгиев тренира на облекчен режим след дългото лечение на кръста в Павел баня. Той също е сред тези, които не мислят, че ще играят за "Спартак" тази година. Нападателят има сериозно предложение от руския "Шиник".
А Мирослав Миронов е решил да отведе на втория лагер в Анталия 26 футболисти. Казва, че е почти готов със списъка, вероятно ще го обяви на днешната пресконференция от 12,30 часа.
//more.info.bg

Няма коментари: