петък, септември 19, 2003

Николай Ишков: Играем "Умирай трудно 5", ще оцелеем

"Соколите" останаха без половината си защита
Пристигнаха откраднатите екипи в Тетевен, Савич - между болницата и казармата


С напълно нова отбрана ще се наложи да изиграе мача с шампионите в събота "Спартак". След контузиите на Диян Дончев и Нено Ненов извън строя е и Дарко Савич. Сръбският защитник бе зверски изритан в коляното в контролата с аматьорския "Аксаково" и втори ден то е силно подуто. Контузията е сериозна, Дарко едва стъпва на крака си, а на коляното още личат бутонките на противника. Д-р Мирослав Купенов е получил ултиматум от Стефан Грозданов да вдигне на крака Савич до събота. Вчера лекарят заведе бранителя на нагревки. "Има теоретични шансове, ще ги използваме", бе притеснен Купенов. "Силно боли, надали ще се оправя до мача с ЦСКА - каза Савич. - Надявам се поне отлагането на казармата да се уреди, опимист съм, защото документите ми са изрядни." Дарко има молба до сръбското консулство за отлагане на военната служба и го викат в събота сутринта за още едно разглеждане на документите.
На вчерашната двустранна игра Стефан Грозданов като че ли избра титулярите за двубоя с ЦСКА: Голубович, Мечечиев, Михайлов, Джурич, Ст. Дончев, Кризманич, Станчев, Ташев, Павлов, Антунович и Георгиев. Отпада и Иво Димов - старото разтежение в бедрото му се обади и халфът не можа да участва и в половината от тренировката. Двубоят пропускат контузеният Ан. Петров и наказаният за 3 срещи Георги Караканов. "Нашата работа е като във филма "Умирай трудно 5" - заяви Николай Ишков. - И в 5-те кръга се видя отношението към нас. Дълбоко дискутираният феърплей изчезна още в първия кръг. Но в този филм главният герой все оцелява...!"
Междувременно вчера спартаковци получиха колет от РДВР - Тетевен, с откраднатите екипи по време на подготвителния лагер.
--- more.info.bg

Няма коментари: