четвъртък, септември 25, 2003

Дуетът Антунович - Вълев в атака срещу "Славата"

Вчера Стефан Грозданов проведе двустранната игра в часа на мача ЦСКА - "Торпедо". На учудването ни реагира: "Какво да им гледаме на ЦСКА, нали ги видяхме срещу нас! Ако Антунович и Павлов не бяха изпуснали стопроцентови положения при 1:0, положението им ставаше много тежко! Публиката тъкмо беше ги награбила... Много съм доволен от зрялата и свежа игра на нашия отбор! Организиран, с тактическа дисциплина..."
Треньорът не може да нахвали "соколите", което не е характерно за неговага сдържаност, и веднага добавя: "Крайно време е да бием! Никой не се интересува как сме играли с ЦСКА. Не познавам в подробности "Македонска слава", знам лидерите им Герганчев и Евтимов. Гледам с уважение на отбора, след като вече има две победи!"
Стефан Грозданов си има свой лаф: "Този мач си е наш!" Така гледа и на домашната среща със "Славата". При наказанието на Димитър Георгиев (Шустера) и контузията на Анастас Петров, няма много варианти в атаката. "Ще пусна Антунович и Вълев, ако Наско се оправи, и той ще играе, но участието му е под въпрос - каза Грозданов. - Не са възстановени Диян Дончев и Дарко Савич, изобщо проблемите в защитата са сериозни. Липсва ни типичен стопер, такива са били преди година Жеков и Тренчев. В дясната зона, в средата на терена, ще разчитам на Иван Павлов и Милен Христов. Другите са Ники Станчев и Иван Кризманич. Двама - трима футболисти още му трябват на "Спартак"!"
--- more.info.bg

Няма коментари: