сряда, септември 24, 2003

Бум от контузии в "Спартак"

Бум от контузии заля "Спартак". На облекчен режим вчера тренираха 7 футболисти. Това са Иво Димов, Окан Хасан, Анастас Петров, Дарко Савич, Нено Ненов, Диян Дончев и Саша Антунович. Последните трима най-вероятно ще се оправят до съботния мач с "Македонска слава".
Преди сутрешната тренировка административният директор Иван Славов заколи 50-килограмово агне в центъра на терена. С кръвта футболистите намазаха челата и ръцете си и шестте греди на двете врати. Снощи агнето бе оглозгано до кости в кокетен ресторант до хотел "Ной". Освен за здраве, курбанът трябва да донесе и късмет на "соколите", за да скъсат с черната серия от пет мача без победа. За първи и последен път през новото първенство подопечните на Ишков се усмихнаха в първия кръг срещу "Беласица" - 4:0. След това отборът записа 1 равен и 4 загуби (2:10).
Разбра се още, че Димитър Георгиев - Шустера, е наказан за един мач за червения картон на "Армията". Както се очакваше, спортно-техническата комисия присъди служебна победа с 3:0 на "Добруджа" срещу "Феър плей".
--- chernomorie.info.bg

Няма коментари: