петък, септември 12, 2003

Стефан Грозданов няма колебания за състава

Теренът е наводнен, вчера "соколите" тренираха на игрището на "Спортпалас"

Дъждът, наводнил терена на клубния стадион, прати вчера спартаковци за последна тренировка на игрището на "Спортпалас". Треньорът им, който днес прави трети дебют със "Спартак", изрази вчера задоволство от свършената работа през седмицата и е убеден, че отборът е готов да се хвърли в битката с познатата "Славия". "Няма да играе само десният халф - защитник Джоров, който е много добър футболист - каза ни Стефан Грозданов. - Добра е и атаката на белите с Владимиров и Рангелов, зад тях действат Николов, Георгиев и Иванович, сърбинът е интересен футболист. Тук ще се опитаме да ги пресираме и да ги лишим от инициативата."
Треньорът на "соколите" вижда в защитата на отбора си Мечечиев, Ненов, Д. Дончев и Ст. Дончев, пред тях ще оперират бойките Станчев и Караканов. В атаката ще забие таранът Антунович, не е изключено да му партнира Вълев, най-близо до тях ще кръжи Петров, на по-задни позиции ще бъде Кризманич. Този "Спартак" съвсем не е за подценяване въпреки самочувствието на софиянци, които афишират убеденост в спечелването на трите точки.
Вчера славистите отседнаха в Албена, белите са на мнение, че след напускането на нервозния Миодраг Йешич обстановката в отбора се е успокоила. И че ще бъдат един от участниците ни в евротурнирите догодина.
Спартаковци отново не бяха на хотел, вчера бяха заедно на вечеря и се прибраха по домовете си. Безпаричието роди традицията, Стефан Грозданов решил да не я нарушава...
--- more.info.bg

Няма коментари: