петък, септември 19, 2003

ТРЕНЬОРИТЕ

- Атанас Джамбазки: Мачът не трябваше да се играе
Получи се мач на средно ниво за нашите стандарти. Разбира се, че теренът много попречи да се играе нормално. Той бе за всичко друго, но не и за футбол. Заради него и двата отбора не разкриха потенциала си. Доволен съм от моя отбор, за в бъдеще се надявам да продължаваме така. Мачът е минал и няма да обсъждаме съдията. Изскочих от пейката на няколко пъти през втората част, видя ми се, че той не отсъди нарушения срещу нашите футболисти.

- Стефан Грозданов: Отборът не е подготвен физически
Дали искам, или не искам срещата да се играе, не зависи от мен. "Спартак" се постара да бъде равностен, постигна го, а на моменти превъзхождаше. Не достигна да си вкараме положенията. В "Славия" не видях нищо повече от добре прибрани в полето си играчи. Някои от нашите не играха, както трябва. На такъв терен всичко може да се случи. Не разбрах защо изгониха Караканов. Съдията можеше да даде само по жълт картон и на двамата. Отборът не е в добро състояние, особено физическо. Момчетата отпаднаха в края на мача, трябва да се работи по този проблем.


Kазано след мача

- Георги Караканов:
Признавам, че при падането ударих с крак противника и бях правилно изгонен. Не смятам обаче, че славистите ни превъзхождаха с нещо. Беше ужасно да играеш при тези условия, влязохме в много тежка серия.
- Илиян Ташев:
Футболът е игра на голове. Видя се, че ги мачкахме цял мач, а те от две възможности ни направиха гол. "Славия" не е по-добър отбор от нас, даже напротив. Лошо е, че трети мач останахме без точка.
- Иван Кризманич:
Много ме е яд. Не може да владеем инициативата, а те да ни правят гол. Играем не по-лошо от отбор, който се бори за зона УЕФА.
- Диян Дончев:
Пак същата контузия. Разтежението го усетих още на мача в Бургас, мислех, че съм се оправил. За пореден път губим, без да сме по-слаби.
- Велимир Иванович:
Много важна победа за нас. "Спартак" пак показа, че е корав отбор и може да бие всеки. На този терен надали някой футболист може да покаже на какво е способен.

--- more.info.bg



Няма коментари: