четвъртък, август 12, 2004

Групата на Спартак за мача с Пирин

Предлагаме Ви групата на Спартак Вн за предстоящия домакински мач с Пирин в събота от 18 часа:Георги Арнаудов, Христо Николов, Георги Колев, Николай Станчев, Окан Хасан, Диян Кателиев, Златин Михайлов, Георги Костадинов, Марин Ценов, Милен Христов, Тодор Радомиров, Георги Филипов, Красимир Стефанов, Калоян Каров.Марко Палавестрич е наказан и пропуска мача.

Курдов: “Познавам добре отбора на Пирин”
“На 100 % съм запознат с отбора на Пирин. Разполагам и с видиозапис от играта на благоевградчани. Те разчитат основно на собствеуни кадри, но разполагат и с 2-ама, 3-ма опитни футболисти на по 31-32 години. Очаквам моите момчета да се раздадат до край на терена. И като футболист и като треньор винаги съм излизал за победа, така че, ще се опитам да предам същото и на играчите. Тъй като разполагаме само с 11 полеви играчи и 3-а вратари, ще се наложи да попълним групата с двама юноши на клуба”, заяви на пресконференция днес наставникът на Спартак Вн Петър Курдов. Той няма да използва в мача срещу Пирин Иво Димов. Нападателят не се е появявал на стадиона и тренирал сам. Срещата с Пирин се играе в събота от 18 часа на стадион Спартак.

Спартак постигна съгласие с 5-има от разтрогналите
Ръководството на Спартак Вн вече е постигнало съгласие с 5-има от разтрогналите футболисти през зимата по вина на клуба. Това потвърди Иван Войчев, изпълнителен директор на Спартак/Вн/. Футболистите са подписали декларации, в които са дали съгласието си дължимите им суми да бъдат изплатени на траншове. За получи Спартак правото да картотекира нови футболисти, трябва да се постигне съгласие и с останалите 4-има, на които адвокат е Руслан Вуцов. Те са Иван Кризманич, Саша Антунович, Анастас Петров и Аспарух Василев.

Боби Димитров в Спартак от понеделник ?!?
В понеделник във Варна ще пристигне нападателят на Левски Боби Димитров. Той ще се присъедини към подготовката на Спартак Вн. Това разкри днес наставникът на тима Петър Курдов. Нападателят ще премине в Спартак като преотстъпен от “сините” за 1 година. Всички около преминаването му в тима на “соколите” вече е договорено.

--- http://www.sia-dks.com

Няма коментари: