петък, август 20, 2004

Курдов подгони контузените

Футболистите на Спартак (Вн) ще стискат зъби и ще играят, въпреки че са контузени. Треньорът на тима Петър Курдов подюри здраво играчите с травми и те сметнаха, че на терена е далеч по-леко. Всеки от контузените прави на ден по 250 коремни преси и 150 лицеви опори пред зоркия поглед на Курдов. Първите двама, които ще играят на куц крак, са Милен Христов и Окан Хасан. С тях групата на Спартак за мача с Локомотив (Пд) ще се увеличи на 14 души.
Ръководството на клуба пък започна да се разплаща със Саша Антунович, Иван Кризманич, Аспарух Василев, Диян Дончев и Анастас Петров. До вторник всичко трябва да е изчистено, за да може тимът от Варна да картотекира нови попълнения. Спартак дори прати човек в Сърбия, който ще плати на ръка дължимото на Антунович. Той в момента е в бившия си отбор Сартид.

7sport.net


ЕДУАРД ЕРАНОСЯН: "Ще мислим за "Спартак", като за "Челси"

Треньорът на шампиона "Локомотив" (Пд) Едуард Ераносян каза на пресконференция в Пловдив, че неговият тим няма да подцени "Спартак" (Вн), въпреки лошия старт на "соколите" и многото проблеми в клуба.
" Нищо не знаем за "Спартак" - призна Ераносян. - Ако сме сбъркали нещо ще правим корекции по време на срещата. Владо Иванов (Фугата) пропуска срещата поради контузия. Велко Христев е наказан. В петък ще определя чужденеца, който отпада от състава. Знаете, че в един мач имат право да участват четирима чужденци, а ние имаме пет. Очаквам "Спартак" да играе с 10 футболисти в защита, които да затворят играта пред собствената си врата".
След срещата с журналистите Ераносян призна в тесен кръг, че ще мисли за "Спартак", като за "Челси". Варненци играели в синьо, като лондончани. Треньорът щял да надъха и играчите си по същия начин. Миналият сезон "Локо" би юношите на "Черно море" с 8:1, сега приема "Спартак", също с много юноши в състава си.


varna-sport.com

Няма коментари: