вторник, септември 14, 2004

“Соколите” се отказаха да искат преиграване с ЦСКА

Ръководството на Спартак се отказа да пуска жалба в Българския футболен съюз за формално нарушение на правилника в двубоя им с ЦСКА, загубен с 0:6 в София. Както е известно, съдията Лъчезар Йонов допусна формално нарушение на правилника, тъй като след като Виктор Софрониев бе изгонен в 70-ата минута, играта започна 15-20 секунди преди футболистът да е напуснал терена. Веднага след срещата спартаковци спазиха правилника и написаха протокол, че може да се възползват от правото си да подадат жалба за формално нарушение.
Вчера обаче варненци са решили, че е безсмислено да пускат жалбата до БФС. “Соколите” прецениха, че това може да се окаже бумеранг за клуба.
Спартаковци започнаха седмицата с двуразови тренировки. На следобедната наставникът Петър Курдов наблегна на тактически занимания. Той е категоричен, че подопечните му трябва да вземат трите точки в предстоящото домакинство на Несебър. “Синьо-белите” имат нулев точков актив след първите пет кръга и срещата с новака в елита е съдбоносна за тях.

--- pozvanete.bg

Няма коментари: