четвъртък, септември 16, 2004

Ръководствата на Спартак и Левски се срещат до 20 дни ?!?

Най-късно след 20 дни ще се състои срещата на ръководствата на Спартак и Левски, разкри вчера членът на управата на “соколите” Бранимир Балачев. Варненци вече са отправили официална покана за разговор със земестник-председателя на Надзорния съвет на Левски Тодор Батков.
Както “Позвънете Новини” писа преди десет дни “соколите” искат сътрудничество със “сините”, свързано най-вече с размяна на футболисти. “Това ще е изгодно и за двата клуба, защото ние имаме нужда от играчи, а сините имат такива в излишък”, разясни Балачев. Той категорично отрече, че с тази стъпка Спартак ще се превърне в сателит на столичани.
Спартаковци се изправиха пред нов проблем. Глобите за картони на техните футболисти от началатото на шампионата са достигнали сумата от 3800 лева. Както е известно, санкциите наложени от дисциплинарната комисия на БФС се изплащат на всеки пет кръга и тимът трябва да се издължи до утре.
Освен това “соколите” скочиха срещу БФС заради наказанието от 3 мача на Калоян Филатов. “Амиран Муджири бе инициатор на спречкването на футболисти в мача с ЦСКА, а бе наказан само за един мач. Просто ние не сме софийски отбор. На “Кърниградска” за пореден път доказаха, че мерят с различен аршин”, ядосваха се в щаба на варненския клуб.

--- pozvanete.bg

Няма коментари: