петък, септември 10, 2004

Петима от новите ще пусне Курдов днес

Спартак ще търси загуба с по-малко голове на стадион “Българска армия”, чака Несебър

Петима от новокартотекираните играчи ще пусне треньорът на Спартак Петър Курдов в днешния мач с ЦСКА от 17 ч. на стадион “Българска армия”. За пръв път през сезона в титулярния състав на “соколите” ще излязат Цветан Кръстев, Румен Георгиев, Калоян Филатов, Михаил Лазаров и Виктор Софрониев. Сред резервите на тима пък ще са записани Живко Бояджиев, Станислав Петров и Иван Караджов. Твърдо за срещата отпада стражът Христо Николов, който има начална фаза на футболна болест.
В случай, че не бяха успели да картотекират играчи, варненци щяха да разполагат точно с 11 футболисти за днес. “Оптимист съм за бъдещето на клуба. Видях новите в контролата със Светкавица и съм доволен от показаното. Разбира се, няма да стане чудо за два дни, но поне ще изглеждаме доста по-стабилно на терена. Като цяло и на лагера успяхме да подобрим доста неща. Няма да излезем като абсолютно обречени на Армията”, обясни наставникът Курдов. Той призна, че голям дефект на тима може да се окаже пропускането на изгодни положения.
В щаба на Спартак обаче никой не крие, че днес целта пред отбора ще бъде само една - да загубят с по-малко голове от ЦСКА. Преди седмица в медийното пространство се завъртяха реплики, че “соколите” ще скачат на домакина. Това обаче не е възможно в нашия футбол и тези надежди бяха охладени навреме. След заявленията, че Спартак ще става сателит на Левски, обаче на Армията са се заканили да спретнат здрав “бой” на варненци. “Червените” имат да си връщат и за миналата година, когато бяха спрени с равенство във Варна.
Съставът: Титуляри Георги Арнаудов, Златин Михайлов, Цветан Кръстев, Румен Георгиев, Калоян Филатов, Михаил Лазаров, Виктор Софрониев, Георги Костадинов, Диян Кателиев, Милен Христов, Окан Хасан Резерви Георги Колев, Марко Палавестрич, Калоян Каров, Живко Бояджиев, Станислав Петров, Георги Филипов, Иван Караджов.

--- pozvanete.bg

Няма коментари: