петък, септември 03, 2004

Арнаудов с травма. Личев пази срещу Светкавица днес

Още един вратар на Спартак е с контузия, което изправи на нокти треньорското ръководство на тима. На Георги Арнаудов му се обади старата травма, заради която беше опериран преди година и половина. От лекарския щаб на “соколите” увериха, че стражът ще се възстанови до гостуването на ЦСКА следващата седмица.
Днес обаче спартаковци играят контролна среща със Светкавица в Търговище и на вратата ще трябва да излезе некартотекираният Светлозар Личев. Бившият играч на Родопа води подготовката със Спартак от две седмици и чака да получи права, за да играе в морската столица. Третият вратар Христо Николов-Бучи въобще не потегли с отбора за десетдневния лагер в Търговище, тъй като има начална фаза на футболна болест.
Срещу Светкавица днес наставникът Петър Курдов ще заложи на по-защитна тактика, предвид атакуващия стил, който практикуват “червените”. Най-вероятно на терена няма да се появи Ники Станчев, който е наказан за гостуването на “Армията”. С контузия е полузащитникът Милен Христов, но се очаква той да излезе на инжекции.
Мачът в Търговище започва в 17 ч. като той ще е единственият контролен, който “соколите” ще изиграят по време на паузата в първенството.

---

Няма коментари: