четвъртък, май 05, 2005

Шефът на Спартак: Ще се разделим с доста играчи

Спартак ще се раздели с повечето от играчите, които не са от Варна и бяха привлечени през настоящото първенство. Това заяви президентът на клуба Иван Славков. “Сбъркахме в селекцията. Ще се разделим с доста от играчите, които не са от Варна и бяха привлечени през това първенство. Така просто не става. Ще си върнем момчетата, които сме преотстъпили в отборите от региона”, каза Славков.
Първият освободен от тима е Славик Раданов. Той се раздели по взаимно съгласие с клуба във вторник, след като остана извън групата за домакинството с Локомотив (Сф) и бойкотира тренировката в понеделник. Раданов ще се готви със Славия до края на това първенство, след което ще си търси клуб в чужбина. “Позвънете Новини” научи, че след срещата с Левски ще бъдат освободени още трима състезатели.
Славков разкри още, че целта пред ръководството на клуба ще е скоропостижно завръщане в “А” група. “Наясно сме, че вече сме изпаднали. Явно сме сгрешили през тази година. Но при всички положения целта ни ще е веднага да си върнем мястото в “А” група”, категоричен бе босът на “соколите”.
Славков не пожела да даде точна прогноза за варненското дерби утре. “Когато давам прогнози винаги става обратното, затова вече спрях да го правя. Но при всички положения излизаме за победа. Друго не ни остана. Трябва да защитим честта си”, каза общинският съветник.

--- pozvanete.bg

Няма коментари: