понеделник, май 09, 2005

МНЕНИЯ

ИВАН ВОЙЧЕВ: Съдията повлия върху крайния резултат с несъществуваща дузпа. Играхме добре и ако Генов не беше посочил бялата точка, нямаше да загубим.
БРАНИМИР БАЛАЧЕВ: Ощетени сме от Генов. За пореден път обаче се видя хроничния ни проблем - нямаме нападатели.
ЗЛАТИН МИХАЙЛОВ: Не виждах как може да паднем. "Черно море" нека ни бие, ама не по този начин.
ГЕНКО СЛАВОВ: Не разбирам защо "Черно море" се радваха толкова много. Все едно са победили "Реал" (Мадрид).
СТАНИСЛАВ ПЕТРОВ: Едно голямо благодаря на великата ни публика. На последната тренировка преди мача дойдоха 50 души. По време на срещата също усещахме подкрепата ми.

--- chernomorie.info.bg


Как играха:


ГЕОРГИ АРНАУДОВ - Спаси единствения сериозен шут на Симов и обра всички центрирани топки. Усети ъгъла при дузпата, но ударът беше майсторски насочен и неспасяем.
ЗЛАТИН МИХАЙЛОВ - Стожер в защита, на познатото добро ниво.
ЗДРАВКО РАДЕВ - Внасяше сигурност в отбрана с опита си.
МАРТИН КОВАЧЕВ - Доказа, че е откритието на отбора през пролетта.
БОЯН ИЛИЕВ - Стабилен до контузията.
СТАНИСЛАВ ПЕТРОВ - Работеше добре в лявата зона при разбиването на атаките, но остана пасивен в правенето на играта.
НИКОЛАЙ СТАНЧЕВ - Докато имаше сили, опита да въдвори ред в халфовата линия. Не срещна подкрепа.
ДИЯН КАТЕЛИЕВ - Игра силно през първото полувреме. Два пъти се измъкна сам отляво, но сбърка при пасовете.
ГЕОРГИ ФИЛИПОВ - Губеше елементарно топката. Има проблеми с психиката.
ИВАН КАРАДЖОВ - Липсваше му игрова практика заради дългото отсъствие от.
МИРОСЛАВ ПЕТРОВ - Ще вкара гол, когато пак мине Халеевата комета.
ОКАН ХАСАН - Глупаво постъпи при положението за дузпата.
МИЛЕН ХРИСТОВ - отправи единствения удар във вратата на съперника - в гредата. Търсеше топката и опита да влиза в комбинации.
СТАНИМИР ГЕОРГИЕВ - за малкото време на терена успя само да запише последните си игрови минути за отбора

--- chernomorie.info.bg


Разкъсан мускул вади Боян Илиев от терена

Боян Илиев е с разкъсан мускул над хълбока, установи прегледа в cпешен кабинет в събота. Десният халф-бек пострада, след като падна до тъча и бе сменен в 39-ата минута от Хасан. "Едва дишам, а болките са остри", призна Илиев след срещата, докато опипваше синината и удареното място. Той е аут срещу "Левски" в сряда. За тази среща Румен Димов ще попълни групата с двама-трима юноши. В атака се очаква да започнат включилият се добре срещу "Черно море" Милен Христов и талантът Владислав Мирчев.

--- chernomorie.com


Лек екшън се е разиграл между запалянковци на двата отбора един час преди дербито. Това съобщи за "Черноморие" майор Пламен Парушев. "20 - 30 фенове на "Спартак", които не бяха с основната група, излязоха от улица и провокираха ултраси на "Черно море" до караваната срещу зала "Владислав." Създаде се напрежение и за да не се стигне до сбиване, пуснахме полицаи с кучета и разпръснахме феновете", заяви Парушев. Той призна, че агитката на "соколите" е екскортирана от СПОР до стадиона и не е създала проблеми.
Феновете на "Спартак" обаче се вбесиха, че в техните два сектора дървените пейки и металните парапети бяха намазани с грес.

--- chernomorie.com


Иван Славков: Ще се върнем в "А" група през лятото на 2006 г.

"Съдията се изложи. Мачът е 1:0 за Генов, тъй като само той видя дузпата. Иначе нямаше да загубим. Ще се върнем в "А" група през лятото на 2006 г." Това заяви за "Черноморие" Иван Славков. Здравко Радев също потвърди, че шефът на "Спартак" не иска поправителният изпит да трае повече от 12 месеца. "Наскоро разговаряхме с г-н Славков. Каза ни, че му се усладило да играем в "А" група и затова ще създаде необходимата организация за бързото ни връщане при майсторите", заяви Радев. Последният честити успеха на "Черно море" и призна, че щом са ги победили, имат право да говорят. Здравко посрещна с усмивка скандиранията на "зелената" агитка: "Б" група, "Б" група." Феновете на "моряците" под козирката изпратиха "соколите" с бели листи, на които с черно пишеше "Б". "Викаха така, защото бяха свикнали с "Б" група. 6 години стояха там, а ние ще се върнем само след една", уточни Радев.

--- chernomorie.com


Станимир Георгиев си тръгна от "Спартак"

Станимир Георгиев напусна "Спартак" един час след дербито. Централният нападател се прибра в Пловдив, а през юни ще разтрогне договора си по взаимно съгласие. "Благодаря на г-н Иван Славков, Иван Войчев и Румен Димов. Бяха коректни към мен. Благодаря и на моите съотборници. Извинявам се на вярната ни публика, че не можах да помогна на отбора. Оставам с най-добри чувства към всички", каза за "Черноморие" Стамбата.
Пред нашия вестник Румен Димов призна, че раздялата е цивилизована. "Станимир сам поиска да си тръгне и ние уважихме молбата му. Явно не можа да се възстанови от контузията и да е полезен", коментира треньорът.

--- chernomorie.com

Няма коментари: