вторник, ноември 22, 2005

Ради Здравков мести тима в Оброчище заради лош терен

В Оброчище ще тренират до четвъртък футболистите на Спартак (Вн) заради лошото състояние на клубния терен. В събота представителният тим игра при дъжд и сняг срещу Светкавица, а в неделя на същия терен имаше мач от юношеското първенство.
Във вчерашното занимание участие не взе Николай Съботинов. Офанзивният футболист има травма в глезена от мача с търговищкия тим и лекарят д-р Мирослав Купенов му предписа двудневна почивка. Съботинов ходи на физиотерапия и се очаква да бъде вдигнат на крака за последния мач от първенството - срещу Поморие тази събота.
Диян Кателиев и Мартин Ковачев също са с леки болки от срещата със Светкавица, но тренираха наравно с останалите си съотборници.
Варненци са настроени да завършат полусезона с победа, особено срещу последния в класирането на Източната “Б” група.

--- pozvanete.bg


Окан Хасан готов да се върне в Спартак

Полузащитникът на Дунав Окан Хасан е готов да се върне в Спартак. Това обяви самият той пред “Позвънете Новини”. 23-годишният футболист рита за тима на “соколите” в продължение на три години, но през това лято предпочете да се върне в родния Дунав. Русенският тим обаче в момента се намира в тежка финансова криза. В петък босът на клуба Севдалин Петров окончателно обяви, че вади отбора от всички първенства и така резултатите на Дунав в Източната “Б” група бяха анулирани.
“Все още се надявам, че може да има някаква вратичка в правилника и ако някой окаже помощ на клуба, отново да заиграем в първенството. Иначе съм готов да се върна в Спартак, където изкарах три години. Ясно е, че за да заиграя пак във Варна трябва и от ръководството да са съгласни. Спартак в момента безспорно е най-качественият отбор в “Б” група и няма да срещне проблеми с връщането си в групата. Ради Здравков е много добър и доказан треньор и резултатите досега потвърждават това твърдение”, заяви Хасан.
В Дунав доскоро игра още един бивш футболист на Спартак - Славик Раданов. Халфът обаче бе освободен заради неубедителните си изяви.

--- pozvanete.bg


Глобиха “соколите” с 500 лева

Варненският Спартак отнесе 500 лева глоба от Дисциплинарната комисия на Българския футболен съюз заради хвърлени бомбички от страна на феновете на тима по време на домакинския мач със Светкавица от последния кръг на Източната “Б” група.

--- pozvanete.bg

Няма коментари: