вторник, ноември 29, 2005

Ради Здравков ще оглежда таланти за Спартак

Футболистите на Спартак (Вн) бяха пуснати в почивка до края на седмицата от старши треньора Ради Здравков. Той ще събере подопечните си в началото на другата седмица и ще ги тренира до 20 декември. През това време в тима на проби ще минат няколко млади футболисти от отбори от варненския регион. Повечето от тях са юноши на клуба, които са преотстъпени в други тимове. Здравков възнамерява да подсили "соколите" с поне три нови попълнения, тъй като през есенния полусезон лидерът в Източната "Б" група често не можеше да събере 18 души за групата за двубоите. Тежестта на мачовете пък бе изнесена от едва 13-14 играчи, повечето от които изкараха всички срещи без смяна.

--- ole-bg.com



Диян Кателиев: Срещу Поморие играхме като Барселона

Халфът на Спартак Диян Кателиев даде прогноза пред "ОЛЕ-БГ", че варненци ще бият с 3 гола разлика Поморие като гости. В последния мач за полусезона соколите победиха с 2:0. В момента играчите на Ради Здравков почиват, като на 5 декември се събират отново за тренировки.

- Дидо, честита победа! Малко ти остана да познаеш головата разлика в мача с Поморие.
- Да, така е. Не знам и аз, но в този мач не играхме както трябва. Отдавам това донякъде на подценяване на съперника. Изобщо бяхме като Барселона.
- Какво имаш предвид?
- При 1:0 за нас играчите на Поморие изтърваха 2 положения. Ако бяха влезли, щеше да стане лошо. Добре че имахме и късмет. Най-хубавото обаче бе, че вкарахме 2-ри гол.
- Щом сте били като Барселона, кой беше Роналдиньо?
- Аз, естествено. Шегувам се, но истината е, че излязохме с мисълта, че вече сме били Поморие.
- Позна обаче, че Спартак ще бъде на 9 точки разлика от преследвача Хасково.
- Казах ви. Добруджа просто нямаше как да загуби от Хасково. Чух, че съдията нещо не е бил наред. И от двата отбора се оплакват.
- Какво може да попречи на Спартак да влезе в А група сега?
- Дано треньорите ни останат в клуба. Надявам се и някой да помогне на президента ни (б. а. - Иван Славков), за да играем в елита догодина. Ако сега не влезем, сигурно още 3 - 4 години ще бъдем в Б група.

--- ole-bg.com


И Саша Антунович уважи сватбата на Златин Михайлов

И Саша Антунович уважи сватбата на Златин МихайловВчера половината тим на Спартак уважи сватбата на бранителя Златин Михайлов (на снимката). Той се врече във вечна вярност на дългогодишната си приятелка Диана. Купонът се сътоя в хотел в курорта "Св. Константин и Елена". "Соколите", които не са от Варна, предпочетоха да се приберат по родните си места. Бранимир Балачев бе представителят на ръководството, а от състава на Черно море присъстваха Пламен Тимнев и Диян Генчев. Безспорно, най-ексцентричният сред гостите бе нападателят на Локомотив (София) Саша Антунович. Както е известно, сърбинът игра година и половина в Спартак.

--- ole-bg.com

Няма коментари: