понеделник, януари 09, 2006

Четирима нови почват със Спартак

Четирима нови футболисти се появиха на първата сбирка на Спартак (Вн) за 2006 г. днес. Това са Томчо Томчев (защитник, юноша на Локо Сф), Димитър Ананиев (полузащитник, юноша на ЦСКА, за последно играл във Вихрен), Васил Велков (полузащитник, юноша на Септември) и Иво Соколов (защитник, юноша на Левски). Старши треньорът и главен мениджър на тима Ради Здравков уточни, че четиримата са на оглед и не е сигурно дали всички ще бъдат ангажирани за пролетния полусезон. "Те трябва да демонстрират необходимия характер и качества и да ни уверят, че ще ни помогнат през пролетния полусезон", категоричен бе бившият национал.
Той добави, че спряганият за тима Митко Димитров е заминал на проби в друг клуб и ако не подпише с него, ще дойде също на проби в Спартак.
Здравков каза още, че селекцията е отворена и не е изключено към отбора да се присъединят и още футболисти. "Чакаме и арбитража утре, но честно казано не знам кои точно играчи ще се явят на него. При всички положения все още селекцията е отворена и има вариант да дойдат още играчи", каза специалистът.

--- ole-bg.com

Няма коментари: