вторник, януари 03, 2006

Ясни са четири от контролите на Спартак

Ръководството на варненския Спартак договори четири контролни срещи през зимната подготовка. На 1 февруари "соколите" излизат срещу Черноморец (Чернево), на 8-и и 15-ти са договорени два спаринга с лидера от Западната "Б" група Конелиано (Герман), а на 18-ти е мачът със Светкавица. Всички двубои ще се играят в курорта Албена. Има вариант за още един мач със Светкавица, но двете ръководства още не са се уточнили.
Общо спартаковци ще изиграят 11 проверки. Останалите ясни дати, за които се търсят съперници са 4, 11, 22 и 25 февруари, 1 и 4 март. Последната проверка ще се играе седмица преди стартиращият на 11 март пролетен полусезон.
Старши треньорът и главен мениджър в клуба Ради Здравков събира подопечните си на 9 януари като в първите два дни футболистите ще преминат медицински прегледи. До 23 януари "соколите" ще тренират на клубния си стадион, след което ще проведат два двуседмични лагера в курортите около Варна.
Все още не е ясно кои и колко ще са новите попълнения в клуба. Преди месец Ради Здравков докара трима младоци, но липсата на ток и топла вода на стадиона тогава попречи на специалиста да види и прецени качествата им.

--- ole-bg.com

Няма коментари: