сряда, януари 25, 2006

"Соколите" местят тренировките в ДКС

Изключително лошите метеорологични условия, които сковаха Варна през последните два-три дни принудиха ръководството на Спартак да търси варианти за нормално провеждане на тренировъчния процес. Поради тази причина те ще се готвят в Двореца на културата и спорта. Утре те ще проведат две занимания там - в 9 ч. и в 15,30 ч., като това ще е графикът им докрая на седмица ако не се покачат температурите.
На този етап остава насрочената за петък проверка с Локомотив (София). Столичните "железничари" са на подготовка в курорта Златни пясъци до 28 януари като ден по-рано излизат срещу варненския тим от 11 ч. на Албена. Ако обаче температурите продължават да са толкова ниски, мачът най-вероятно няма да се състои.
Полузащитникът Диян Кателиев вече два дни пропуска тренировките на "соколите". 25-годишният футболист не е успял да дойде от Девня до Варна отново заради лошото време. Старши треньорът Ради Здравков също закъсня за заниманието в понеделник заради проблеми по пътя от София до морската столица. Северин Мустафа продължава да се готви на облекчен режим. Причината е, че той има схващане на мускула.

--- ole-bg.com

Няма коментари: