сряда, септември 08, 2010

„Соколите” попиляха „Суворово” с 12:0

Фенският тим стигна до третия кръг на турнира за Аматьорската футболна лига след зашеметяваща победа над „Суворово”. Клетият съперник бе попилян на стадиона в село Тополи с 12:0. Наставникът Бойко Каменов заложи на Станимир Христов на вратата и пред него Петър Алексиев, Радослав Жорев, Венци Маринов, Мартин Любенов, Живко Бояджиев, Георги Бомбов, Йордан Пенев, Марко Илич, Милен Братоев и Румен Александров. Като смени се появиха Атанас Йовчев, Тодор Георгиев и Мартин Великов. До почивката резултатът бе „само” 4:0. Още в 30-ата секунда Александров откри, довкарвайки топката след рикошет. Илич с летящ плонж с глава удвои, а след това се разписаха Братоев и Маринов. Централният бранител вкара с топовен шут от 30 метра.
През второто полувреме вече стана страшно за „Суворово” - головете падаха на всеки 5 минути. Йовчев забоде хеттрик, а останалите попадения бяха дело на Жорев, Георгиев от дузпа, Великов,  Алексиев и Илич. Вторият гол на сърбина бе впечатляващ. Марко се разписа със странична ножица за кеф на публиката по трибуните. 

Само в рамките на 20 дни Варна ще стане свидетел на втора битка между „Спартак 1918” и отбора на феновете на „Спартак”. Двата тима, направили зверско дерби в края на август, ще се изправят един срещу друг в третия кръг за Купата на Аматьорската футболна лига. Двубоят ще се проведе на 15 септември, а арената на сблъсъка ще стане ясна след жребий, който ще се тегли днес в централа на Зоналния съвет на БФС.

--- pozvanete.bg

Няма коментари: