сряда, септември 01, 2010

Найденов: Наказанията са пълна пародия

Техническият директор на „Соколите“ Иван Найденов не бе на себе си от яд, след като разбра за санкциите. „Тези наказания са пълна пародия и безумие. По-добре да ни бяха извадили от групата. Това е подигравка с 40 души, които работят в нашия клуб“, отсече за „Народно дело“ Найденов.
Той няма представа на какво основание са взети санкциите, след като на стадиона не е имало фенове в клетката за гостуващия отбор. „Ние по документи се водим „Тополите“, но видяхте, че в клетката нямаше никакви фенове. Интересно ми е как разпознаха фенове на гостуващи, след като по трибуните ясно се видя, че се бият фенове на „Спартак“. Явно сме трън в очите на някои хора и искат по-бързо да се отърват от нас по нечестен път“, допълни Найденов.
Относно наказанията по четири мача на Керацин, Косев и Костадинов, той направи следния коментар: „След последния съдийски сигнал с очите си видях как Жоро Костадинов удари Керацин, а той му отвърна. За Бойко Косев нямам никаква представа защо е наказан толкова жестоко. Не видях да е направил нещо нередно.“
Найденов призна, че днес ще решат на кой терен да изтърпят лишаването си от домакинство, но смята, че това не е най-важното. „По-лошото е, че от футболния съюз се гаврят с един отбор, който тръгна добре в първенството. Съжалявам, че ще бъда краен, но ще препоръчам на тази дисциплинарна комисия да бъде обективна, а не да отвращава хората от футбола и да работи против него“, завърши Найденов.

--- narodnodelo.bg

1 коментар:

Анонимен каза...

Где-то год назад я встречалась с однокурсником. Любили друг друга. И здесь я прохожу по конкурсу и уезжаю на год учиться в штаты. Перед отъездом мы решили, что в случае в случае если кто-то из нас разлюбит, незамедлительно же напишет об этом, для того не было ложных ожиданий.
Через 3 месяца я получила от него письмо, он пишет: у меня появилась девушка Валя, прости. Держу слово - сообщаю тебе об этом.
Так мы расстались. Через год я вернулась в Питер, учились далее сообща, здоровались.Все.
Уменя началась своя жизнь. И вот через полгода он звонит мне ночью (а не выделись мы месяца 4), опьяневшим голосом говорит: прости, с Валей я был просто так, я взял в толк что ты мне нужна.
Я вот думаю, в случае в случае если я ему нужна, тогда отчего он незамедлительно как я приехала не сказал, я только через полгода в последствии моего возвращения, в последствии такого как мы целых полгода учились сообща и просто здоровались?

[url=http://2nt.ru/go/serial.php]Вообще любой сериал и особенно новинки я качаю тут [/url]