вторник, септември 14, 2010

Загуба с 1:3 в "дербито" за Аматьорската лига

Ведомственият отбор, наречен "Спартак 1918", спечели и второто издание на дербито срещу отбора, създаден от феновете на 92-годишния варненски клуб. След успеха с 2:1 преди три седмици в мач от Североизточната В група, днес на стадион Спартак "домакинините" победиха с 3:1 в среща от турнира за Аматьорската лига. През първото полувреме играта бе равностойна и двата отбора стигнаха до 3-4 положения. Пропуски направиха Васил Фердинандов и Иван Мартинов за "домакините" от "Спартак 1918", а удар на Румен Александров от отбора на феновете мина покрай вратата. В 32-ата минута двубоят бе помрачен, след като много тежка контузия получи Васил Фердинандов от домакините. Глезенът му се обърна на 180 градуса, след к

оето бе откаран с линейкав спешния център. Там бе установено, че глезенът му е счупен и има скъсана връзка, а утре му предстои операция. Гостите пък останаха с 10 души след червен картон на Живко Бояджиев. Въпреки че бяха с човек по-малко те поведоха в 39-ата минута, с попадение на Румен Александров, който се разписа с удар отблизо. В 57-ата минута Спартак 1918 изравни резултата с попадение на резервата Влади Гочев. Отново той доведе нещата до пълен обрат с много красив гол в 83-ата минута. Пламен Иванов центрира от левия фланг и Гочев с перфектно воле матира Ивайло Маринов. В последната минута на двубоя Станислав Желязков оформи крайното 3:1 от пряк свободен удар.

--- по ole-bg.com / снимки: ole-bg.com

1 коментар:

Анонимен каза...

Неделчо, нашите футболисти не тренират, или треньора ни е много зле. На терена играят 10 минути, после 20 мин гледат мача отблизо. А да не говорим че въпреки това имаха много положения, но няма кой да вкара. Не се тренира Неделчо, личи си и ако искат да ги подкрепяме да се хванат сериозно с футбола. Кафе контета не ни трябват. Треньора май е слабо място.