събота, септември 04, 2010

Фенският отбор няма да допуска втора грешка

Победата над „Септември” (Тервел) е задължителна, обяви наставникът Бойко Каменов Феновете на „Спартак” пълнят стадиона в Албена

От лагера на фенския „Спартак” се заканиха, че няма да допуснат втора поредна грешка в първенството след загубата от „Спартак 1918” в дербито преди седмица. „Нямаме алтернатива освен да вземем трите точки срещу „Септември” (Тервел). Победата е задължителна”, категоричен бе наставникът Бойко Каменов. Той не се притеснява, че няма да може да разчита на Николай Керацин и Бойко Косев, които са наказани. „Все пак в отбора има 23-24 играчи. Всички те са готови във всеки един момент да влязат на терена и да помогнат на отбора”, каза още Каменов.
Преди малко повече от месец двата отбора играха контрола в Тервел, която „соколите” спечелиха с 1:0. „Сега нещата са много по-различни. Съперникът запази състава си от миналата година, а освен това привлече няколко нови играчи. В никакъв случай няма да бъде лесно”, допълни треньорът на варненци. Колегата му от Тервел Ради Вардаров разчита най-много на Господин Господинов, Иво Кискинов и Кирил Божанов, които бяха взети от „Добруджа” през лятото.
Отново на страхотна подкрепа от страна на привържениците на „Спартак” ще се радва фенският отбор. Ултрасите организират екскурзия до Албена, където тимът ще домакинства заради наказанието. Очаква се около 1000 души да изпълнят стадиона в курорта. Мачът е утре от 17,00 часа, а главен съдия ще бъде Александър Ангелов от Търговище. 

--- pozvanete.bg

Няма коментари: