вторник, август 31, 2010

Наказаха отбора на феновете

Отборът на феновете на „Спартак” изгоря след инцидентите по време на неделното дерби, а „Спартак 1918” се размина без наказание. Дисциплинарната комисия на Зоналния съвет на БФС санкционира фенския тим с лишаване от домакинство за 1 среща и глоба в размер на 1875 лева. На „Спартак 1918” пък комисията само обърна внимание да създаде по-ефективна организация по реда и сигурността на домакинските им срещи.По правилник фенският „Спартак” трябва да приеме следващия си съперник „Септември” (Тервел) на 30 километра от село Тополи. Председателят на Зоналния съвет Благой Калфов уточни, че при разбирателство на двата клуба мачът може да се играе в Аксаково. Сред другите възможни варианти са стадионите в Повеляново и Суворово. „Наказанието е несправедливо”, бе лаконичният коментар на спортно-техническия директор на „соколите” Иван Найденов.

---- pozvanete.bg


Трима изгоряха за по 4 мача

Дисциплинарната комисия към Зоналния съвет на БФС наказа трима футболисти с лишаване от състезателни права за по 4 мача след двубоя между „Спартак 1918” и отбора, създаден от феновете на „Спартак”. Това са Георги Костадинов от състава на домакините, Николай Керацин и Бойко Косев от тима на символичните гости. „Ще обжалвам, тъй като е станала грешка. Аз изобщо не участвах в сдърпването след края на мача. Бях на 60 метра от ситуацията, на скамейката ни. След като всичко приключи, отидох да видя как е нашето момче. Ако има видеозапис, той ще докаже думите ми”, коментира Косев, който бе крайно изненадан от наложената му санкция.

--- pozvanete.bg

1 коментар:

Анонимен каза...

Как говорилось на 2NT.ru Мне 19 лет, были отношения в большинстве случаев с ровесниками. За меня еще ни разу молодой человек нигде не заплатил и ничего мне не дарили!
После такого как прочитала здесь некоторое количество тем, взяла в толк что что то не так...
Я сама никогда при выборе молодого человека на деньги не обращала внимания и само собой в состояние за себя платить,
но все точно еще хочется узнать нормально ли это?
Или с парней в таком возрасте нечего и ждать? или же это правда только мне такие попадались?
как было у вас в возрасте от 16 до 20 с ровесниками или же вы выбирали мужчин по старше?