вторник, август 03, 2010

Контрола: Спартак - Шабла 5:1

Отборът, основан от феновете на Спартак Варна, спечели с 5:1 контролната си среща с Шабла. Двубоят се игра на стадиона на Грандхотел Варна. Резултатът бе открит с красив гол на Сергей Станев, който прехвърли вратаря на съперника. Шабленци успяха да изравнят с попадение на Валентин Колев-Багера. В края на полувремето Николай Керацин вкара за 2:1, а през втората част варненци довършиха съперника с три гола на Тодор Радомиров, Венци Маринов и Марин Петров.
Любопитното е, че Шабла е съперник на другия варненски Спартак 1918 в първия кръг.
Наставникът на фенския клуб Бойко Каменов заяви пред ole-bg.com, че е много доволен от представянето на тима. В петък неговите възпитаници играят с Шумен 2010 и търсят съперник за последен спаринг идната сряда. 

--- ole-bg.com ;  още снимки: http://ole-bg.com/pic/4860/1.html


Фенският Спартак разгроми Шабла с 5:1

На стадиона на "Гранд хотел Варна" отборът на феновете надигра категорично Шабла с 5:1. Още от самото начало Спартак овладя инициативата и създаваше повече положения за гол. От своя страна гостите от Шабла разчитаха на по-сгъстена защита и бързи контри. Докато все още имаха физически сили, шабленци изглеждаха добре на терена, но след това рухнаха.

Първото полувреме завърши при резултат 2:1, като той спокойно можеше и да е равен, но при една хубава атака на Шабла, завършващият пас изневери. През това полувреме треньорите на Спартак пуснаха главно резервите и сега в момента умуват кой от тях да оставят в отбора и с кого да се разделят.

През второто полувреме в игра се появиха титулярите, докато гостите почти не извършиха смени. В горещото и задушно време те нямаше как да издържат физически и логично се стигна до този резултат. Първо Венци Маринов пропусна от 3 метра сам срещу Неделчо Добрев - Бирата, но малко след това Тошко Радомиров вкара за 3:1. При един ъглов удар Маринов се реваншира за пропуска си и с глава направи 4:1. Последния гол стана след пряк свободен удар и рикошет в рехавата стена на гостите.

Като цяло за срещата може да се каже, че има още какво да се желае от фенския Спартак, но и сега си личи, че отборът има облик.

--- varnautre.bg

Няма коментари: