петък, август 06, 2010

Контрола: Спартак - Шумен 3:3

Създаденият от феновете на Спартак (Варна) клуб завърши 3:3 с Макак (Шумен) в контролна среща. Мачът се игра на стадиона в Тополи пред около 200 привърженици на соколите.  Гостите поведоха в 10-ата минута, но Петър Алексиев изравни за тима на Бойко Каменов. В 20-ата минута той направи опит за центриране и Румен Рангелов боксира топката, която попадна в собствената му мрежа. В 35-ата минута Сергей Станев направи 2:1 за домакините от дузпа. Той бе съборен от защитник на съперника и сам застана зад бялата точка - 2:1. В първите 15-ина минута на второто полувреме Макак обърна резултата до 2:3.  В 85-ата минута обаче Тодор Радомиров излезе срещу двама дащитници и пусна вляво топката към Румен Александров. Талантът, който е от школата на Черно море, напредна по левия фланг и прати топката в далечния ъгъл за 3:3.
Бойко Каменов заложи на титулярна единайсеторка в лицето на Ивайло Маринов, Ники Керацин, Венци Маринов, Мартин Любенов, Бойко Косев, Георги Бомбов, Марин Петров, Живко Бояджиев, Сергей Станев, Иван Караджов и Милен Братоев, а на смяна влязоха Станислав Николов, Петър Алексиев, Йордан Пенев, Румен Александров и Тодор Радомиров.
До старта на първенството в Североизточната В група фенският Спартак почти сигурно няма да играе повече контролни срещи.

--- ole-bg.com

Няма коментари: