понеделник, юни 21, 2004

Съветът на директорите на "Спартак" реши: Иван Петров е новият старши треньор

"Соколите" започват подготовка в понеделник, очакват се всички с неизтекли договори


Вчера съветът на директорите в състав Иван Славков, Иван Войчев, Бранимир Балачев, Красимир Подгорски и Иван Славов (отсъства Николай Ишков) взе важни решения за развитието на клуба. Бяха разгледани всички кандидатури, надделя мнението за старши треньор да бъде назначен собственикът на "Феърплей" Иван Петров. Днес, след разговор с Иван Славков и Иван Войчев, бившият футболист на "Спартак" ще бъде официално обявен за наставник на "соколите". Кандидатурата на Иван Петров натежа с богатия му опит като първи частник в нашия футбол, с базата и школата, която създаде за повече от 10 години.
"Румен Димов ще бъде помощник-треньор и администратор, Илко Станчев остава треньор на вратарите - добави изпълнителният директор Иван Войчев, който единствен ще дава информация на медиите. - Отборът започва подготовката на 21 т.м., всички, които имат неизтекли договори с клуба, са длъжни да се явят на работното си място. На това заседание свършихме добра работа, взехме решение и за узаконяването на имотите, гласувахме бюджета за новото първенство, той ще бъде от 1,2 млн. лева."
На 29 т.м. е следващото заседание на арбитражната комисия, след него новият треньор Иван Петров ще бъде по-наясно с кои и колко футболисти ще разполага.

--- more.info.bg

Няма коментари: