вторник, юни 29, 2004

С маратонки ритат в "Спартак"

Боси и с маратонки се пуснаха футболистите на "Спартак"
в първото занимание с топка на стадион "Корабострител" вчера. Заради организационните и финансови проблеми отборът може да преустанови временно тренировки днес предиобяд. Това съобщи треньорът Иван Петров. "На момчетата е било обещано да получат пари на 15 юни, но вече две седмици това не става. Нямаме също футболни обувки. Само 6 футболисти разполагат с лични обувки. Марин Ценов дойде във Варна, но след като разбра, че няма къде да спи, се прибра в Бургас", заяви за "Черноморие" Петров.

Седмина късат със "соколите" днес
Седем футболисти ще се разделят със "Спартак" днес. Очаква се на арбитража по вина на клуба да разтрогнат своите контракти Урош Голубович, Дарко Савич, Ивайло Петев и Валентин Найденов, а Димитър Георгиев, Диян Делев и Гюрсел Вели да скъсат по взаимно съгласие. Ако това стане факт, на 1 юли във варненския клуб остават само 8 футболисти с договори - Христо Николов, Диян Кателиев, Марко Палавестрич, Иван Павлов, Тодор Радомиров, Окан Хасан, Георги Костадинов и Георги Филипов. В четвъртък свободни агенти стават Иво Димов, Николай Станчев, Георги Арнаудов, Златин Михайлов, Деян Джурич и Боян Илиев.

Връщат гиганта Величков в ЦСКА
"Спартак" върна жеста на ЦСКА за Любомир Величков. През февруари варненци получиха разрешение от "червените" да картотекират гиганта като свой юноша за пролетния полусезон. Сега "Спартак" даде бележка на ЦСКА, че няма претенции Величков да подпише първи професионален договор с 29-кратните шампиони.
Продължава неяснотата около бъдещето на Иван Павлов - Швайца. Последният не се явява на тренировки, въпреки че има договор със "Спартак" до 30 юни. Павлов е сигурен, че ще продължи с футбола в чужбина или друг наш отбор.

--- chernomorie.info.bg

Няма коментари: