четвъртък, януари 26, 2006

Пекин с травма в коляното, Дянков - болен

Футболистите на Спартак тренираха днес два пъти в зала "Младост" на Двореца на културата и спорта. Ради Здравков благодари за разбирането от страна на Симеон Варчев. Температурите в ДКС са доста над нулата и това спасява до известна степен нормалното провеждане на заниманията на "соколите". Заради твърдата настилка обаче се усилиха болките в коляното на Владимир Пекин. Младокът призна, че от няколко дни коляното го мъчи, но досега болките били в рамките на нормалното. "Явно е от твърдата настилка в залата. Досега бях по-добре, но на следобедната тренировка болките доста се увиличиха", обясни пред "ОЛЕ-БГ"Пекин.
В заниманията не се включи Траян Дянков. Той е с настинка и е бил освободен от наставника Ради Здравков. Северин Мустафа продължава да се готви на облекчен режим заради схващане на мускул. След като пропусна тренировките в последните два дни, днес към тима се присъедини Диян Кателиев. Той не можа да пристигне от Девня за заниманията в понеделник и вторник заради лошото време.
Утре/днес/ спартаковци тренират два пъти отново в ДКС като заниманията са от 9 и от 14 ч.

--- ole-bg.com


Още не се знае за мача Сартак - Локо (Сф)

Петъчната контрола на Сартак с Локомотив (София) почти сигурно пропада заради ниските температури. Ради Здравков заяви, че официално спарингът още не е отменен, но не е много сигурен дали трябва да се играе. "Все още не сме се свързали с ръководството на Локомотив, но аз лично съм почти убеден, че контрола няма да има. Все пак да изчакаме още малко", коментира пред "ОЛЕ-БГ" бившият национал. Ако все пак мач има, съществува вариант началният час да се смени от 11,00 на 13,00 ч.

--- ole-bg.com


Неодобрен в ч.море започна със "соколите"

От днес още един нов футболист тренира със Спартак. Това е Александър Александров, който е юноша на португалския гранд Спортинг (Лисабон). Десният бек е син на бившия футболист на ЦСКА, носещ същото име. Александров-баща е играл известно време със старши треньора на Спартак Ради Здравков при "армейците". Десният защитник пристигна във Варна преди 10-12 дни и бе изпробван първо в другия варненски тим ч.море. Той участва в контролната среща на "моряците" с Шумен в събота, но не е бил одобрен от Илиан Илиев. Александров ще бъде на проби в Спартак и ще се опита да "хване окото" на Ради Здравков.

--- ole-bg.com

Няма коментари: