неделя, април 16, 2006

Спартак завърши 0:0 в Пловдив

Спартак (Пловдив) и Спартак (Варна) завършиха 0:0 в очаквания с интерес мач от Източната "Б" група. След ремито варненските "соколи" имат аванс от осем точки пред втория Хасково, който днес победи с 1:0 Калиакра (Каварна).
И двата отбора демонстрираха голямо желание за победа. За домакините пропуски направиха Емил Урумов и Николай Солаков. Варненци разчитаха много на своя опит като Младен Стоев на два пъти можеше да огорчи домакините, а с пропуски се отличиха още Николай Станчев и Владислав Мирчев.
В 90-ата минута на пистата на стадиона гръмна бомбичка и това най-вероятно ще донесе глоба на домакините.

Спартак (Пд) - Спартак (Вн) 0:0
- Спартак (Пд): Тинков, Бачков, Л. Николов, Витанов, Ст. Терзиев, Гаров, Солаков, Н. Павлов (52 Й. Неделчев), Ив. Димитров (68 Кр. Павлов), Ем. Стоев (46 Курдов), Ем. Урумов
- Спартак (Вн): Генко Славов, Траян Дянков, Станислав Петров, Златин Михайлов, Венци Маринов, Владо Пекин, Николай Станчев (68 Живко Бояджиев), Диян Кателиев (80 Николай Съботинов), Владислав Мирчев, Боян Илиев, Николай Филипов (46 Младен Стоев).
- Жълти картони: Л. Николов; Пекин
- Съдия: Антон Генов
- Стадион “Тодор Диев” - 2500 зрители

--- ole-bg.com & pozvanete.bg


Живко Бояджиев: Стояхме добре на терена

Полузащитникът на Спартак (Вн) Живко Бояджиев смята, че равенството в мача със Спартак (Пд) е реален резултат. "Стояхме добре на терена. Те имаха 2-3 положения, и ние също имахме. Равностоен мач, в който равенството сякаш е най-реално. Смятам, че ще се справим със задържането на аванса си до края на сезона. Важното е да не губим. У дома като бием, навън дори и ремита да допускаме понякога, ще успеем да задържим разликата. Хубавото е, че приемаме преследвача Хасково. Бием ги и всичко свършва. Ще ни е трудно, когато гостуваме на Сливен и Шумен", заяви за www.ole-bg.com халфът Живко Бояджиев, който замени старши треньора Николай Станчев 22 минути преди края.

--- ole-bg.com


Боян Илиев: Имахме превъзходство

Универсалният футболист на Спартак (Вн) Боян Илиев призна, че неговият тим е имал превъзходство в срещата със Спартак (Пд). "През по-голямата част от мача ги превъзхождахме. Правихме хубави атаки, но изтървахме 4-5 положения. Доволни сме от равенството, с оглед на класирането и точките, но много исках да победим с каквато настройка излизаме във всяка среща", коментира Илиев, който в тази среща игра като защитник.

--- ole-bg.com


Генко Славов: 0:0 е реалният резултат

Вратарят на Спартак (Вн) Генко Славов призна, че равенството срещу Спартак (Пд) е реално и, че и двата отбора са можели да победят. "Мачът беше стегнат, можехме да бием ние, както и те. Това бе най-реалният резултат, който можеше да се получи. Все пак е жалко, тъй като можехме да приключим в голяма част спора за първото място в ранна фаза. Важното е, че не загубихме и срещу още един от претендентите, които се бяха позасилили и си мислеха, че ще им е лесно срещу нас. Ние им показахме, че заслужено сме лидери в класирането", заяви за www.ole-bg.com Генко.

--- ole-bg.com

Няма коментари: